Θύμα της πυρκαγιάς στον Υμηττό,ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς “Πειραική Εκκλησία 91,2 fm” αφου η πυρκαγιά κατέκαψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις εκπομπής και επεξεργασίας του σήματος του ραδιοφωνικού σταθμού, με αποτέλεσμα την διακοπή της εκπομπής του Πειραικού Σταθμού.
Η σχετική ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού αναφέρει
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους ακροατές της Πειραϊκής Εκκλησίας, του σταθμού που δεν έπαψε ούτε για μια στιγμή να μιλάει στην ψυχή όλων μας, πως η πυρκαγιά στον Υμηττό κατέκαψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις εκπομπής και επεξεργασίας του σήματος του ραδιοφωνικού μας σταθμού, με αποτέλεσμα την διακοπή του.
Απευθύνουμε έκλυση για βοήθεια προκειμένου το συντομότερο δυνατόν η Πειραϊκή Εκκλησία να εκπέμψει και πάλι ισχυρό σήμα στα ερτζιανά κύματα.
Το σήμα μας μεταδίδεται μόνο μέσω Δορυφόρου και Διαδικτύου (peradio.com) και ελπίζουμε σύντομα να αποκαταστήσουμε την μεγάλη ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις μας, ώστε άμεσα να βρεθούμε κοντά σας.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό 072/54 500 049 της Πειραϊκής Εκκλησίας στην Εθνική Τράπεζα.
Παρακαλούμε, εύχεστε για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών. Ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση.
Εικόνες απο την καταστροφή