Αρχική ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ημέρες Θάλασσας: Αγώνες κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στο Πασαλιμάνι

Ημέρες Θάλασσας: Αγώνες κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στο Πασαλιμάνι

2636
0

119 χρόνια μετά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας (και συνολικά του Εορτασμού της “Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας) θα αναβιώσει στον Πειραιά η κολυμβητική διαδρομή του 1896.

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθούν στο Πασαλιμάνι Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας. Oι κολυμβητές θα αγωνιστούν σε 500 μέτρα ελεύθερο, το 1ο Ολυμπιακό αγώνισμα. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα κάτω από την πλατεία Αλεξάνδρας.

Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (πατήστε στο λινκ) και να την αποστείλουν στο email της οργανωτικής επιτροπής των Ημερών Θάλασσας info@emdpiraeus.gr.

Προηγούμενο άρθροΆρης 58-69 Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΠοδηλατοδρομία Πειραιάς — Νέα Σμύρνη εις μνήμην των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.