Αρχική ΕΘΝΙΚΟΣ Εθνικός 1-0 Αναγέννηση Ιεράπετρας

Εθνικός 1-0 Αναγέννηση Ιεράπετρας

1693
0

Νίκη επι της ουραγού Αναγέννησης πέτυχε ο Εθνικός και έτσι πιά θα τελειώσει το πρωτάθλημα στη μέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με  αυτογκόλ του Μιλάι μετα απο σούτ του Χαλκιά.Στο 25 και στο 51 ο Υφαντής έχασε 2 ευκαιρίες με την πρώτη να αποκρούεται απο την Αλευρά και την άλλη να καταλήγει σε κόρνερ.

Και πάλι στο 53 ο Υφαντής νικιέται απο τον πολυ καλό σημερα τερματοφύλακα της Αναγέννησης.Στο 57 ο Δωροβίνης εκτελεί φάουλ αλλα ο Αλευράς είναι πάλι εκεί για τους Κρητικούς

Εθνικός Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μπένα, Κουκούλης, Γούλας, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Μάναλης(74′ Παυλόπουλος), Δωροβίνης(85′ Λυγκος), Υφαντής(59’Σταφσουλάι).

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Αλευράς, Χρυσοφάκης, Παϊσανίδης, Μιλάι, Χατζάκης, Λουκας Χάιντερ, Λαμπράκης, Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Κωνσταντίνου, Καρβούνης(80′ Ταρτάλας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.