Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Διέψευσε ο Β.Μαρινάκης τα σενάρια της συνεργασίας Ολυμπιακού-COSCO

Διέψευσε ο Β.Μαρινάκης τα σενάρια της συνεργασίας Ολυμπιακού-COSCO

2390
0

Με τον πλέον κατηγορητικό τρόπο , διαψεύστηκε το σενάριο περι συνεργασίας Ολυμπιακού-COSCO οπως αποκάλυπτε προχθές η γνωστή για τα ερυθρόλευκα της αισθήματα εφημερίδα “Πρωταθλητής”.

Mάλιστα η διάψευση ήρθε απο τα πιο επίσημα και πιο κατάληλλα χείλη,αυτά του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού , Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μετα το τέλος της φιέστας για το 44ο πρωτάθλημα δήλωσε μεταξυ άλλων τα εξής:

“Μακάρι η COSCO, που είναι μία μεγάλη εταιρεία, να μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα ούτε ένα εισιτήριο δεν έχει αγοράσει η COSCO. Για να μην γελιόμαστε. Εμείς κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σ’ όλον τον κόσμο, οι οποίες θα μπορούν να σπονσοράρουν το σύλλογο και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, κοιτάζουμε και Κινέζους και Ευρωπαίους και Αμερικάνους και ο,τιδήποτε. Ο Ολυμπιακός έχει το λαό του.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.