Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Δήμος Πειραιά: Θέματα συνεδρίασης επιτροπής ποιότητας ζωής 28/1/2015

Δήμος Πειραιά: Θέματα συνεδρίασης επιτροπής ποιότητας ζωής 28/1/2015

1522
0
Συνεδριάζει αύριο, στο Δήμο Πειραιά, η επιτροπή ποιότητας ζωής.
Θυμίζουμε ότι τα μέλη της επιτροπής είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιωάννης Μελάς
Τακτικά Μέλη: η νεοεκλεχθείσα βουλευτής Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Γιώργος Βοϊδονικόλας (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ο Σταύρος Βοϊδονικόλας, η Κυριακή Λαουλάκου, ο Ηλίας Σαλπέας, ο Νικόλαος Καλαμακιώτης, ο Κυριάκος Σιγαλάκος, η Μαρία Σταθάκη & η Αναστασία Χαλικιά

Αναπληρωματικά Μέλη της είναι: ο Σταύρος Ελληνιάδης,
η Χαραλαμπία Ζηλάκου, ο Ιωάννης Μαστρονικόλας, η Σταυρούλα Μελά, ο Παναγιώτης Ρέππας & ο Χρήστος Σδρένιας

Τα θέματα που θα τεθούν θα είναι τα εξής:
ΘΕΜΑ 1ο: «Λήψη απόφασης περί ολικής αναστολής ή μη λειτουργίας στο σύνολο των παραγωγικών δραστηριοτήτων του Κ.Υ.Ε. ‘Καφετέρια-Σνακ Μπαρ’, ιδιοκτησίας της εταιρίας ΝΙΚΗΤΟΥΛΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε., που βρίσκεται επί της οδού ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 108».

ΘΕΜΑ 2ο: «Λήψη απόφασης περί μερικής αναστολής ή μη λειτουργίας της εγκατάστασης του ΄παρακείμενου χώρου-τμήμα του παρασκευαστηρίου του Κ.Υ.Ε. ΆΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ΄, ιδιοκτησίας της εταιρίας ΄ΒEAT ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ Ε.Π.Ε.΄, που βρίσκεται επί της οδού Λεωφ. Αθηνών Πειραιώς 63 & Δωδεκανήσου».

ΘΕΜΑ 3ο: «Επανεξέταση ανάκλησης ή μη άδειας ίδρυσης & λειτουργίας Κ.Υ.Ε. ΌΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ΄, ιδιοκτησίας της εταιρίας ΄ΣΤΕΦΑΝΟΣ Λ. ΒΟΛΙΑΝΙΤΗΣ Ε.Ε.΄, που βρίσκεται επί της οδού ΑΚΤΗΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 10».

ΘΕΜΑ 4ο: «Επανεξέταση ανάκλησης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε. ΆΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ΄, ιδιοκτησίας της εταιρίας GERMANIA ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.΄που βρίσκεται επί της οδού Ακτής Μουτσοπούλου 9».


ΘΕΜΑ 5ο: «Επανεξέταση ανάκλησης ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε. ΄ΚΑΦΕΝΕΙΟ΄, ιδιοκτησίας HAMOUDA SABER που βρίσκεται επί της οδού ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 47».

ΘΕΜΑ 6o: «Ανάκληση της με αριθ. 69/24-11-14 απόφασης της Ε.Π.Ζ. που αφορά την ανάκληση της άδειας ίδρυσης & λειτουργίας Κ.Υ.Ε. ‘’Εστιατόριο –Ψαροταβέρνα σε ισόγειο χώρο’’ , ιδιοκτησίας ‘ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ‘ που βρίσκεται επί της οδού Ακτής Κουμουνδούρου 52, βάσει του άρθρου 89 του Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ 258/2014)».

ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση εισήγησης ή μη στο Δημοτικό Συμβούλιο:
«Έγκριση πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2014, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 73 του Ν.3852/2010».

ΘΕΜΑ 8o: Επαναφορά ( εξ αναβολής) απόφαση εισήγησης ή μη στο Δημοτικό Συμβούλιο:
«Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων έμπροσθεν των δύο (2) εισόδων-εξόδων του υπαιθρίου δημοσίας χρήσεως στάθμευσης οχημάτων μήκους οκτώ (8) μέτρων που στεγάζεται περιμετρικώς των οδών Καραϊσκου-Καραολή Δημητρίου –Επιδαύρου κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του».

ΘΕΜΑ 9ο: Επαναφορά (εξ αναβολής) απόφαση εισήγησης ή μη στο Δημοτικό Συμβούλιο:
«Λήψη απόφασης για την εκ νέου επιβολή της αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης του χώρου, επί των οδών Ηρακλείου και Πετμεζά μεταξύ των Ο.Τ. 73 και 108-111 του Τομέα 27 στην Καστέλα, επειδή υπάρχουν σοβαροί πολεοδομικοί λόγοι να δοθεί προτεραιότητα στην διατήρηση του ακινήτου ως κοινοχρήστου, εφόσον όμως διαπιστωθεί ότι εξασφαλίζονται οι απαραίτητες πιστώσεις, για την άμεση συντέλεση της απαλλοτρίωσης, με την καταβολή της προσήκουσας αποζημίωσης στους δικαιούχους».

ΘΕΜΑ 10ο: Επαναφορά (εξ αναβολής) απόφαση εισήγησης ή μη στο Δημοτικό Συμβούλιο:
«Λήψη απόφασης για την απομάκρυνση ή μη κεραίας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται επί της οδού Κατσαντώνη 151.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.