Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ατρόμητος Πειραιώς 2-3 Γλυφάδα

Ατρόμητος Πειραιώς 2-3 Γλυφάδα

1291
0

Παρότι στον πρώτο γύρο οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 5-0 εκτός έδρας, οι Γλυφαδιώτες ήταν αυτοί που χαμογέλασαν εχθές επικρατώντας με 3-2 στην έδρα του Ατρομήτου.

Η Γλυφάδα νίκησε με 3-2 και έκανε μεγάλο βήμα ώστε να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ και συγκεκριμένα στο 15 με τον Παναγιωτόπουλο. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έβαλαν 2 τέρματα σε 5 λεπτά, το 1ο στο 49 με τον Καραγιάννη και το 2ο στο 54 με τον Πετούση.

Ύστερα από ένα τέταρτο ο Αργυρίου έφερε στα ίσα το ματς, αλλά η Γλυφάδα δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη και 10 λεπτά μετά   ο Τσιάτσιος έγραψε το τελικό 3-2 με εκτέλεση πέναλτι.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιάννης Μωϋσιάδης): Παπαδόπουλος, Κολιός, Γαβαλάς, Τερζής, Μαντζώρος (46′ Κεσανίδης), Σάμιος, Στρατής, Γεωργιάδης (55′ Καρνέσης), Αργυρίου, Σουλελές, Παναγιωτόπουλος (46′ Γιαννουλάκης)
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θωμάς, Καραγιάννης, Σινάνι (70′ Πετούσης), Ίλιεφ, Τσιτοφώτος, Τσιάτσιος, Βαρδακώστας, Κόντι (75′ Σάμαρης), Πετρόφ, Μάνας, Μήτρου (30′ Παναγόπουλος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.