Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Απο το υπουργείο Ναυτιλίας θα περνάει πλέον το 859 Πειραιάς-Δεξαμενές

Απο το υπουργείο Ναυτιλίας θα περνάει πλέον το 859 Πειραιάς-Δεξαμενές

1603
0

Από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διέρχεται πλέον καθημερινά και με συνεχή δρομολόγια η λεωφορειακή. γραμμή 859 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.

Όπως ανακοίνωσε εχθές  ο ΟΑΣΑ, ανταποκρίνεται με αυτό το τρόπο θετικά στο αίτημα χιλιάδων εργαζομένων και επισκεπτών τόσο του υπουργείου, καθώς και του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και του Α΄ Τελωνείου Πειραιά.

Είναι ένα κτίριο που εργάζονται εκεί ή θέλουν να διεκπεραιώσουν διάφορες υποθέσεις τους επί 24ώρου βάσεως  τόσο Πειραιώτες και κατοικοι της πρωτεύουσας αλλα όσο και νησιώτες που έρχονται για λίγες ώρεςς/μερες σ’ αυτές τις σημαντικές υπηρεσίες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Έτσι η νέα διαδρομή της γραμμής 859, η οποία εκτελείται από τη Δευτέρα 15/02/2016  από όλα τα δρομολόγια, πραγματοποιείται  πλέον εντός του χώρου του λιμανιού, μέσω της Ηετιώνειας Ακτής, αριστερά  προς  την Πύλη Ε2, δεξιά στο οδικό τμήμα μέχρι το Τελωνείο, αναστροφή στην κυκλική πλατεία, συνέχεια στο οδικό τμήμα προς την πύλη Ε2 και έξοδος από την πύλη Ε2.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών έχουν ιδρυθεί δύο νέες στάσεις (υφιστάμενες άλλων γραμμών) και για τη γραμμή 859:

– «ΥΕΝΑΝΠ», στην οδό προς την πύλη εξόδου Ε2, λίγο μετά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

– «ΥΕΝ», στην οδό από την πύλη Ε2 πριν το κτίριο του Τελωνείου.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 11 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.