Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το Golden Express

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το Golden Express

2271
0

Στον Πειραιά και την πύλη Ε9 του λιμανιού του Πειραιά έδεσε εχθές το πρωί το Golden Express. Κατασκευασμένο το 1998 στα ναυπηγεία Incat της Αυστραλίας (νησί της Τασμανίας). Έχει μήκος 91 μέτρα πλάτος 26 μέτρα, με τέσσερις κύριες μηχανές caterpillar, 38620 ίππων που δίνουν υπηρεσιακή ταχύτητα 35 κόμβων.

 

Το ταχύπλοο αγοράστηκε από την εταιρεία ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ Ν.Ε και ανήκει κατά 50% στους αδελφούς Στεφάνου της Golden Star Ferries και κατά 50% στον Θεολόγο Παναγιωτάκη της Fast Ferries.

Σύμφωνα με το τελευταίο Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών η πλοιοκτήτρια εταιρεία θέλει να βάλει το Golden Express σε πρωινό δρομολόγιο από Πειραια για Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Τήνο, Άνδρο Ραφήνα κι από εκεί για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Πειραιά όπου θα διανυκτερεύει .

Η εξέταση του αιτήματος αναβλήθηκε στο προηγούμενο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Θα εξεταστεί στο ερχόμενο ΣΑΣ που πρόκειται να διεξαχθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου στη Χίο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.