Αρχική ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Τα ΑΚΜΗ Road Trips “τρέχουν” στις Ημέρες Θάλασσας 2018

Τα ΑΚΜΗ Road Trips “τρέχουν” στις Ημέρες Θάλασσας 2018

1599
0

Με όχημα ένα εμβληματικό λεωφορείο Volvo SB85-55 της δεκαετίας του ‘60, το «ΙΕΚ ΑΚΜΗ» σε προσκαλεί σε μία σειρά από ανατρεπτικές ξεναγήσεις στην πόλη, με «οδηγό» τον αγαπημένο Δημήτρη Ουγγαρέζο. Κλείσε τώρα θέση σε ένα από τα τέσσερα mega events που θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής του Πειραιά «Ημέρες Θάλασσας».
30 τυχεροί επιβιβάζονται κάθε φορά στο λεωφορείο, γνωρίζουν από κοντά τους super stars καλεσμένους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μετά από ένα ανατρεπτικό δρομολόγιο στις γειτονιές του Πειραιά, τους περιμένουν street happenings!
Είσαι 18-25 ετών; Επίλεξε τη διαδρομή σου και ζήσε τη μοναδική εμπειρία των ΑΚΜΗ ROAD TRIPS!

#iekakmi_THEGAME
Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3

 

17:00 – 22:00 1/6

 

Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ – Α.Ο.Φ. Πορφύρα
(Ακτή Θεμιστοκλέους 130)
Γίνε και εσύ ένας από τους 30 τυχερούς που θα ανέβουν στο λεωφορείο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ROAD TRIPS και θα ξεναγηθούν σε μυστικές γωνιές του Πειραιά σε μια βόλτα γεμάτη αθλητικές μνήμες, με οδηγούς αγαπημένες προσωπικότητες του Πειραιά, όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ των τελευταίων χρόνων και παίκτης του Ολυμπιακού, και o δημοφιλής αθλητικογράφος του Sport 24, Παντελής Διαμαντόπουλος. Μαζί τους ο Σταύρος Ελληνιάδης, διεθνής μπασκετμπολίστας του Πειραϊκού και του Ολυμπιακού της χρυσής ομάδα των ‘90s με θητεία και ως manager στην τελευταία!

To event θα συντονίζει ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το λεωφορείο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα καταλήξει στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Α.Ο.Φ. Πορφύρα, όπου με την άφιξή σου μαζί με την ομάδα των τυχερών θα ξεκινήσει ένα τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 με εξέδρα τους δημότες του Πειραιά και τις ακαδημίες του Πορφύρα!

Θα είναι η δική σου ομάδα που θα σηκώσει το κύπελλο

#iekakmi_STREETFOODXPERIENCE
Live cooking session με τον master chef Πάνο Ιωαννίδη

19:00 – 21:00 2/6
Ακτή Μουτσοπούλου (απέναντι από το ρολόι)
Γίνε και εσύ ένας από τους 30 τυχερούς food lovers που θα ξεναγηθούν σε μυστικές γωνιές του Πειραιά σε μια privé βόλτα με οδηγό τον αγαπημένο και καταξιωμένο chef & mentor του «ΙΕΚ ΑΚΜΗ», Πάνο Ιωαννίδη. Το Τhe Street Food Xperience Trip θα περιλαμβάνει μία ξενάγηση στην πόλη του Πειραιά, γεμάτη σε μυστικά και how-to tips από τον master chef Πάνο Ιωαννίδη!

To event θα συντονίζει ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Τερματικός σταθμός» του λεωφορείου θα είναι η Ακτή Μουτσοπούλου, όπου με την άφιξή σου θα ξεκινήσει μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη ένα μεγάλο street food happening για όλους! Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ ένας από τους 30 τυχερούς foodies που θα επιβιβαστούν στο «magic bus» του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ROAD TRIP και δήλωσε τώρα συμμετοχή για να μπεις στην κλήρωση στη φόρμα που θα βρεις πιο κάτω.

iekakmi_THEBEAUTYSESSION
Beauty & fashion street show με την Έλενα Ψωμά

19:00 – 21:00 8/6
Μαρίνα Ζέας (απέναντι από την πλατεία Φρεαττύδος)
Γίνε κι εσύ μία από τις 30 beauty enthusiasts που θα επιβιβαστούν στο vintage λεωφορείο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ROAD TRIPS και θα ξεναγηθούν σε μυστικές γωνιές του Πειραιά, σε μια ξενάγηση με tips n’ tricks από τη make-up guru Έλενα Ψωμά και εκλεκτούς καλεσμένους της.

To event θα συντονίζει ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το λεωφορείο θα καταλήξει στη Μαρίνα Ζέας, όπου θα σε περιμένει ένα street show γεμάτo έμπνευση από γυναίκες icons της δεκαετίας του ’60. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος του experts beauty crew της Έλενας Ψωμά και να δημιουργήσεις μαζί τους 5 total make-up transformations.

Ιt’s your time to shine!


iekakmi_THELIVE
OtherView VS REC

21:00 – 23:00 9/6
Τρούμπα (Μεραρχίας)
Γίνε κι εσύ ένας από τους 30 τυχερούς και επιβιβάσου στο εμβληματικό λεωφορείο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ROAD TRIP για να ξεναγηθείς σε μυστικές γωνιές του Πειραιά, σε μια βόλτα γεμάτη μουσικές αναφορές, με οδηγό σε αυτή τη ρετροσπεκτίβα τους μοναδικούς OtherView και τους φίλους τους REC.

To event θα συντονίζει ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το ΑΚΜΗ The Live θα καταλήξει στην Τρούμπα του Πειραιά, όπου με την άφιξή σου θα ξεκινήσει το απόλυτο πάρτι του Μεγάλου Λιμανιού σε ένα back2back live OtherView VS REC. Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ ένας από τους 30 τυχερούς music lovers που θα λάβουν μέρος στο The Live Road Trip και δήλωσε τώρα συμμετοχή για να μπεις στην κλήρωση στη φόρμα που θα βρεις πιο κάτω!

Be there!


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.