Με μουσική, χορό και αποκριάτικες γεύσεις, ο Τινάνειος Κήπος υποδέχεται Πειραιώτες και επισκέπτες, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, στις 13:00, σε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.
Το μουσικό σχήμα OTRA ROTA ξεσηκώνει το κοινό με έναν ξεχωριστό συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων ήχων, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά δίνει πανηγυρικό ρυθμό στη γιορτή.
Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθούν δωρεάν ψητά, μεζέδες και κρασί, σε μια ατμόσφαιρα αυθεντικού λαϊκού γλεντιού.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, ο Δήμος Πειραιά θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες γιορτές σε Ειδικά Σχολεία της πόλης, προσφέροντας στα παιδιά, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στο γιορτινό κλίμα της ημέρας.
Με την ευγενική υποστήριξη: Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, Πειραϊκή – Ζύθος Εκλεκτός, φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, Assos Ξηροί Καρποί, Freddopolitan, Μαστρονικόλας Ζαχαροπλαστείο-Γαλακτοκομείο, Οινοποιείο Πνευματικάκη, Power in Meat, Αλεξάκης Πίτες.

![Μετα την Κλεισόβης ,ήρθε η σειρά της Λεωφόρου Χατζηκυριακού [videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/maxresdefault-238x178.jpg)
![Δοκιμές και με νέους συρμούς στη τερματική στάση του τράμ στην Ακτή Ποσειδώνος [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/CITADIS-ΑΚΤΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-238x178.jpg)


![Μετα την Κλεισόβης ,ήρθε η σειρά της Λεωφόρου Χατζηκυριακού [videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/maxresdefault-100x75.jpg)
![Δοκιμές και με νέους συρμούς στη τερματική στάση του τράμ στην Ακτή Ποσειδώνος [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/CITADIS-ΑΚΤΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-100x75.jpg)
