Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Sold Out το Ολυμπιακός – Τότεναμ μέσα σε λίγη ώρα.

Sold Out το Ολυμπιακός – Τότεναμ μέσα σε λίγη ώρα.

754
0
Sold out σημειώθηκε όπως αναμενόταν μέσα σε λίγες ώρες στα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λίγκ μεταξυ Ολυμπιακού με την Τότεναμ!
Μάλιστα έπεσε το συστημα αφου η διάθεση τους ξεκίνησε αρχικά  στις 10:00 και στις 10:20 ‘έπεσε’ με τη διάθεση  να ξεκινάει εκ νεου για τον κόσμο των Πειραιωτών στις 15:00.
Μάλιστα περισσότεροι από 30.000 μοναδικοί χρήστες μπήκαν στη σελίδα της ομάδας να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League στο Καραϊσκάκη!
imeres thalassas
Προηγούμενο άρθροΤο Δημοτικό θέατρο Πειραιά φιλοξενεί το μιούζικαλ  Homecoming after the war –  Επιστροφή από τον πόλεμο, του Εθνικού Ιδρύματος Τεχνών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας 
Επόμενο άρθροΠύργος Πειραιά : 40 χρόνια πριν..μια άλλη υπόσχεση [photo]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.