Αρχική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Ecole Jeanne D’ Arc: «Από το Ρεμπέτικο στο Λαϊκό, από τον Μάρκο...

Ecole Jeanne D’ Arc: «Από το Ρεμπέτικο στο Λαϊκό, από τον Μάρκο Βαμβακάρη στον Βασίλη Τσιτσάνη»

2233
0

Όπως κάθε χρόνο, οι μαθητές της χορωδίας και του χορευτικού ομίλου της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne dArc  ετοίμασαν μία όμορφη μουσική εκδήλωση.

Η φετινή εκδήλωση έχει  με τίτλο «Από το Ρεμπέτικο στο Λαϊκό, από τον Μάρκο Βαμβακάρη στον Βασίλη Τσιτσάνη».  Οι μαθητές θα ερμηνεύσουν τραγούδια αγαπημένα, δυτικότροπα τραγούδια της Σμύρνης, τραγούδια – ταξίδια στην Σύρο και τον Πειραιά καθώς και ρεμπέτικα τραγούδια που θίγουν θέματα κοινωνικά, που όλοι σιγοτραγουδάμε όπως  Μινόρε της Αυγής, Χαράματα η ώρα τρεις, Φραγκοσυριανή, Συννεφιασμένη Κυριακή.

Ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Ηλίας Καπετανάκης – Βολιότης θα είναι συνοδοιπόρος των μαθητών σ’ αυτή τη μουσική, κοινωνική διαδρομή.

 

H εκδήλωση θα Θέατρο της Σχολής, Ελ. Βενιζέλου 12, Πειραιάς,Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 Είσοδος ελεύθερη

Υπεύθυνη επικοινωνίας κα Ε. Θεοδωρίδητηλ.:   210 4179161 (8:00 – 14:00),   697 4776532

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.