Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Celestyal Nefeli : Δεμένο στην Ακτή Μιαούλη το πλοίο που θα φιλοξενήσει...

Celestyal Nefeli : Δεμένο στην Ακτή Μιαούλη το πλοίο που θα φιλοξενήσει τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

3109
0

Λόγω τεχνικών ζητημάτων, το κρουαζιερόπλοιο που θα φιλοξενήσει αστέγους από τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που έχει πλήξει η θεομηνία, θα είναι το Celestyal Nefeli της εταιρίας Optimum Shipmanagement Services και όχι το Aegean Queen .

Το συγκεκριμένο πλοίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του ΠΕιραιά μπροστά απο το Κεντρικό Λιμεναρ και μετά από ευγενική προσφορά της εταιρίας, είναι έτοιμο στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Το πλοίο τέθηκε στη διάθεση των αστέγων, με παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή. Οι ενδιαφερόμενοι για φιλοξενία θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, οι οποίες θα συντάξουν καταλόγους και θα τους παραδώσουν στο ΥΝΑΝΠ, το οποίο θα μεριμνήσει για τη μεταφορά των ενδιαφερομένων στο κρουαζιερόπλοιο.

Λίγα λόγια για το πλοίο

Εχει κατασκευαστεί το 1992 στη Βαλένθια της Ισπανία ως Crown Jewel και έχει μήκος 164 μέτρα και πλάτος 22. Μπορεί να φιλοξενήσει κάτι λιγότερο απο 1100 επιβάτες.Είναι ναυλωμένο απο τη Celestyal για 2 χρονιές

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την πρώτη του αναχώρηση με τα χρώματα της Celestyal για φέτος τον περασμένο μάρτιο απο το λιμάνι του Πειραιά μέσα απο το φακό του pireaspiraeus.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.