Την σύμβαση για το έργο της πρώτης φάσης ενεργειακής αναβάθμισης του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», υπέγραψε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης.
Το έργο, αξίας 1.040.837,91 ευρώ (με ΦΠΑ), αφορά στην ανακατασκευή δικτύων και εξοπλισμού ειδικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας-διανομής νερού και αποχετεύσεων και θα υλοποιηθεί από την εταιρεία «ΒΜ ΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ» εντός χρονικής προθεσμίας 880 ημερολογιακών ημερών.
Το έργο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής.
onmed.gr





![Τα πολεμικά πλοία που προστατεύουν την Κύπρο από την κρίση με το Ιράν – Ποια έχουμε δει στον Πειραιά [videos] Η φρεγάτα Κίμων](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/ΚΙΜΩΝ-ΚΥΠΡΟΣ-100x75.png)

![Το Smyrna di Levante στην άγονη γραμμή της Κάσου και της Καρπάθου [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/SMYRNA-DI-LEVANTE-ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ-ΑΠΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ-100x75.jpg)