Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Το πλοίο της Greenpeace έρχεται στη Μαρίνα Ζέας

Το πλοίο της Greenpeace έρχεται στη Μαρίνα Ζέας

1797
0

Στις ελληνικές θάλασσες θα πλεύσει από τις 12 έως τις 22 Ιουνίου, το πλοίο της Greenpeace «Rainbow Warrior», στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας της οργάνωσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την προώθηση της καθαρής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές για παραγωγή ενέργειας, αντί της χρήσης ορυκτών καυσίμων.

Το πλοίο θα βρεθεί στη Μαρίνα Ζέας στις 12-13 Ιουνίου, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς στις 16-17 Ιουνίου, στην Πάτρα στις 18-19 Ιουνίου και στην Κέρκυρα στις 21-22 Ιουνίου. Θα καταπλεύσει στην Ελλάδα, προκειμένου να στηρίξει τη δράση των τοπικών κοινωνιών ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων και να αναδείξει το πρόβλημα της κλιματικής κρίσης. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί σε αυτό το ιστορικό πλοίο, να απολαύσει έκθεση φωτογραφίας με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής αλλά και τις λύσεις για την προστασία του κλίματος.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.