Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός που διέπραττε συστηματικά ληστείες σε καταστήματα στον Πειραιά

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός που διέπραττε συστηματικά ληστείες σε καταστήματα στον Πειραιά

515
0

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 24-8-2022 στα Καμίνια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 42χρονος ημεδαπός για ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 24-8-2022, άγνωστος δράστης, φορώντας προστατευτική μάσκα, προσέγγισε περίπτερο στην περιοχή των Καμινίων και με απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Καμινίων-Ν. Φαλήρου, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανωτέρω ληστείας ήταν ο 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας (24-8-2022), εντοπίσθηκε στα Καμίνια και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία περιέχουσα-0,86- γραμμ. ηρωίνης, λεπίδα και χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος διέπραττε συστηματικά ληστείες κατά τη διάρκεια των οποίων φορώντας προστατευτική μάσκα, προσέγγιζε υπάλληλους καταστημάτων και κατά κύριο λόγο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τους ακινητοποιούσε και αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Εξιχνιάστηκαν -6- περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην περιοχή του Πειραιά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά
Επόμενο άρθροΧωρίς…Ολυμπιακό το FIFA23

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.