Αρχική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Συναυλία του Αλέξανδρου Τζουγανάκη στην Πλατεία Πηγάδας στις 25/7

Συναυλία του Αλέξανδρου Τζουγανάκη στην Πλατεία Πηγάδας στις 25/7

610
0

Συναυλία με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 25 Ιουλίου, στις 21:00, στην πλατεία Πηγάδας, στο πλαίσιο του «Pic Nic Festival 2020».

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι»  στην Καστέλλα, το «Pic Nic Festival» μεταφέρεται και στις γειτονιές του Πειραιά, προκειμένου να ψυχαγωγηθούν οι Πειραιώτες με συναυλίες και άλλες πολιτιστικές δράσεις.

 

Η είσοδος  είναι ελεύθερη στο κοινό, ενώ θα τηρηθούν τα μέτρα ασφάλειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

 

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε:

«Το Pic Nic Festival είναι μια πολιτιστική δράση που όλοι οι πολίτες του Πειραιά αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των συναυλιών μας και να αναδείξουμε τις όμορφες γειτονιές του Πειραιά,  αποφασίσαμε να μετακομίζουμε το «Pic Nic Festival» σε κάποιες από αυτές. Η αρχή γίνεται με τον νέο και ταλαντούχο Αλέξανδρο Τζουγανάκη, έναν τραγουδοποιό και καλλιτέχνη που έχει χαραγμένο στο καλλιτεχνικό του DNA την Κρήτη. Σας περιμένουμε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.