Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τη Βηρυτό στο ΔΗ.ΘΕ.ΠΕΙ.

Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τη Βηρυτό στο ΔΗ.ΘΕ.ΠΕΙ.

425
0
Ο Δήμος Πειραιά συμμετείχε στην ανθρωπιστική δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Λιβάνου στην Αθήνα, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου, ενώ τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης.
 
 
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, σε δήλωσή του, τόνισε :
 
«Χαίρομαι που ο Πειραιάς, μέσα από την ευαισθησία που υπάρχει από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, συμμετέχει στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με την Περιφέρεια Αττικής και με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
 
Η ευαισθητοποίηση αυτή εκφράστηκε με πλήθος φαρμάκων, τα οποία θα οδηγηθούν στον Λίβανο με ασφάλεια, μέσα από την Πρεσβεία του Λιβάνου. Από την άλλη πλευρά, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, αλλά και η ευαισθησία του Έλληνα πολίτη δεν έχει σύνορα. Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη κα Αντωνάκου, αλλά και όλους εκείνους τους εθελοντές και τους εργαζόμενους που συμμετείχαν για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί και στον Πειραιά αυτή η προσπάθεια».
 
 
Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε:
 
«Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του «Όλοι μαζί μπορούμε». Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν έχουν σύνορα. Ειδικά στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, με τα προβλήματα που υπάρχουν, οι Έλληνες αποδεικνύουμε ότι είμαστε κοντά σε όλους τους λαούς, χωρίς αποκλεισμούς. Μπράβο στον κόσμο που συμμετέχει, μπράβο και στους εθελοντές. Οποιαδήποτε στιγμή, εμείς είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε όποιον άνθρωπο έχει πρόβλημα και όπου χρειαστεί».
 
 
Ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:
 
«Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα, στο πλευρό της Βηρυτού. Στηρίζουμε έμπρακτα τους ανθρώπους που επλήγησαν από την τελευταία μεγάλη καταστροφή, με στόχο να επουλώσουμε όσο δυνατόν γρηγορότερα τις πληγές τους και να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, ώστε να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους. Θέλω να συγχαρώ την Περιφέρεια Αττικής για τη συνεργασία, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.