Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑΣΥ: Την προσεχή εβδομάδα η παράδοση της εμπορικής λειτουργίας του τραμ

ΣΤΑΣΥ: Την προσεχή εβδομάδα η παράδοση της εμπορικής λειτουργίας του τραμ

526
0

Μια μικρή καθυστέρηση θα έχουμε στην παράδοση της εμπορικής λειτουργίας όπως μας ενημερώσε με την παρακάτω ανακοίνωση η ΣΤΑΣΥ :

 

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, τροποποιήθηκαν ονομαστικά οι γραμμές του Τραμ και το δίκτυο αποτελούν πλέον 2 νέες: η Γραμμή 6 (ΠΙΚΡ – ΣΥΝ) «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» και η Γραμμή 7 (ΒΟΥΛΑ – ΠΕΙΡ) «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος (Πειραιά)». Σταθμός ανταπόκρισης των 2 γραμμών είναι  η στάση «Πικροδάφνη».

 

Προσωρινός τερματικός σταθμός της Γραμμής 7, μέχρι την παράδοση της επέκτασης προς Πειραιά, είναι η στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη», όπου γίνεται ανταπόκριση και με τη Γραμμή 1 του Μετρό (σταθμός «Φάληρο»).

 

Η εμπορική λειτουργία της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά προγραμματίζεται για την προσεχή εβδομάδα και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΤραμ : Τελευταία δοκιμαστικά πριν την έναρξη των δρομολογίων
Επόμενο άρθροΟ Πειραιας home port για το MSC Lirica

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.