Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σπάρτη 0-1 Ολυμπιακός

Σπάρτη 0-1 Ολυμπιακός

1847
0

Με γκολ του Μανθάτη (66′) ο Θρύλος νίκησε (1-0) στη Σπάρτη κάνοντας το 3 στα 3 και προκρίθηκε ως 1ος από τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

O Μανθάτης, ήταν εκείνος που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα με έξοχο κοντινό πλασέ στο 66’ και μόλις λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αντί του Μάριν. . Στη βασική 11άδα ήταν οι Χουτεσιώτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος ενώ ως αλλαγές έπαιξαν και οι Τσιμίκας, Βούρος,ολοι παίκτες των ακαδημιών του Ολυμπιακού

Πλέον, οι πρωταθλητές περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην 3η φάση της διοργάνωσης στην κλήρωση που θα διενεργηθεί την επόμενη Τρίτη στις 11 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (70’ Αρσενίεβιτς Φ. ), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Κατσίκης, Αρσενίεβιτς N., Ηλιόπουλος, Βελλίνης (80’ Χάδιαρης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος (79’ Βούρος), Ντε λα Μπέγια (75’ Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Μάριν (57’ Μανθάτης), Πάρντο, Ανδρούτσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.