Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ “Σαφάρι” κατά του παρεμπορίου και εχθές στον Πειραιά

“Σαφάρι” κατά του παρεμπορίου και εχθές στον Πειραιά

672
0

Ειδική επιχειρησιακή δράση για την καταπολέμηση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε χθες (13-10-2019) το πρωί στον Πειραιά, από την Ειδική Ομάδα Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, συνεπικουρούμενων από προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά καθώς και οχήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου.

Η επιχείρηση εξελίχθηκε στην περιοχή Αλιπέδου – Πλατείας Ιπποδαμείας, Ομηρίδου Σκυλίτση, Ναυαρίνου – Πλατείας Οδησσού, πέριξ ΗΣΑΠ Πειραιά, πέριξ Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και πέριξ Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης :

  • ελέγχθηκαν -35- άτομα (12 ημεδαποί και 23 αλλοδαποί) και -7- οχήματα,
  • προσήχθησαν -20- άτομα (5 ημεδαποί και 15 αλλοδαποί),
  • συνελήφθη -1- αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα
  • κατασχέθηκαν -52- συσκευασίες καπνικών προϊόντων
  • επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ποσού -1.400- ευρώ, για παραβάσεις του Νόμου περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων,
  • συντάχθηκε πράξη κατάσχεσης και καταστροφής διαφόρων εμπορευμάτων, συνολικού βάρους περίπου -2,7- τόνων, τα οποία απομακρύνθηκαν με απορριμματοφόρα του Δήμου.

Ανάλογες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής .

imeres thalassas
Προηγούμενο άρθρο«Από τη δημόσια στη σχολική ιστορία» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.
Επόμενο άρθροΗ Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά συνεχίζει τους μουσικούς της περιπάτους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.