Αρχική ΝΕΑ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ Ρέντης : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίας Άννης λόγω εργασιών

Ρέντης : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίας Άννης λόγω εργασιών

452
0

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 12-9-2021 έως 28-9-2021 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Αγ. Άννης, περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ι. Ρέντη, ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της οδού Αγ. Άννης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Ειρήνης.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής:

Στην κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Άννης (μέσω Λ. Ειρήνης) :

  • Λ. Ειρήνης – δεξιά Προφήτου Δανιήλ – δεξιά Π. Ράλλη (προς Αθήνα) ή αριστερά Π. Ράλλη (προς Νίκαια).

Στην κατεύθυνση προς την οδό Π. Ράλλη (μέσω Αγ. Άννης):

  • Αγίας Άννης – δεξιά Λ. Ειρήνης (προς Λ. Πειραιώς) ή αριστερά Προφήτου Δανιήλ – δεξιά Π. Ράλλη (προς Αθήνα) ή αριστερά Π. Ράλλη (προς Νίκαια).
  • Αγίας Άννης – αριστερά Σεφέρη – δεξιά Καζαντζάκη – δεξιά Π. Ράλλη (προς Αθήνα) ή αριστερά Βρεττάκου – δεξιά παράδρομος Λ. Κηφισού (προς Λαμία).

Στην κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Άννης (μέσω Π. Ράλλη):

  • Π. Ράλλη – αριστερά Προφήτου Δανιήλ – δεξιά Λ. Ειρήνης – αριστερά Αγ. Άννης
  • Π. Ράλλη – αριστερά παράδρομος Λ. Κηφισού (προς Πειραιά) – Καναπιτσέρη – αριστερά Στρατηγού Μακρυγιάννη – γέφυρα Αγίας Άννης – δεξιά Μυστρά – δεξιά παράδρομος Λ. Κηφισού – δεξιά Αγ. Άννης.

Απαγόρευση της αριστερής στροφής για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Π. Ράλλη με κατεύθυνση προς Αγίας Άννης.

Μονοδρόμηση της Λ. Ειρήνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγίας Άννης και Προφήτου Δανιήλ με κατεύθυνση από Αγίας Άννης προς Προφήτου Δανιήλ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.