Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Ιούλιο 2019

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Ιούλιο 2019

537
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε με αρκετή καθυστέρηση στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Ioύλιο 2019

Α. Αναφορικά με τον ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΟ

  • Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του τροχιοδρόμου (σε προηγούμενες περιόδους αναφοράς), είναι σε εξέλιξη οι τελικές δοκιμές – ρυθμίσεις των συστημάτων και διατάξεων ελέγχου της λειτουργίας του ΤΡΑΜ (για την ένταξη της επέκτασης του Πειραιά στο βασικό δίκτυο), καθώς και οι ρυθμίσεις συντονισμού της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ με την οδική σηματοδότηση. Οι δοκιμαστικές διαδρομές του ΤΡΑΜ διακόπηκαν την 19.07.2019, λόγω αποκλεισμού τμήματος του τροχιοδρόμου στην Ομ Σκυλίτση εξαιτίας του σεισμού.
  • Είναι σε εκκρεμότητα, οι Η/Μ εργασίες στον νέο Υ/Σ 16 (έχουν τελειώσει οι εργασίες Π/Μ) και η αναβάθμιση του Υ/Σ 1.

Β. Αναφορικά με ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (αναφορά σε εκτεταμένα μέτωπα εργασιών)

  • Στην γέφυρα Λαμπράκη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των σκυροδεμάτων καθώς και οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στα κλιμακοστάσια και ξεκίνησαν οι εργασίες χρωματισμών.
  • Στην αποβάθρα της Ποσειδώνος ολοκληρώθηκαν η ειδική επίστρωση του δαπέδου (ανάδειξης των υποκείμενων αρχαιοτήτων), και η εγκατάσταση του αστικού εξοπλισμού (καθίσματα κλπ).
  • Στις στάσεις, ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης Η/Μ εξοπλισμού, και είναι σε εξέλιξη οι τελικές δοκιμές του.
  • Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των προβλεπόμενων ανελκυστήρων στην περιοχή της γέφυρας Λαμπράκη και στην περιοχή της στάσης Καραϊσκάκη, (είναι σε διαδικασία πιστοποίησης-αδειοδότησης για την λειτουργία τους).
  • Ολοκληρώθηκαν οι τελικές δοκιμές και είναι σε διαδικασία παράδοσης σε χρήση τα υπόλοιπα εγκατεστημένα συστήματα υπογειοποίησης κάδων απορριμμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.