Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Νοέμβριο 2018

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Νοέμβριο 2018

1057
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Νοέμβριο 2018

Στον ΠΕΙΡΑΙΑ

  • Συνεχίζονται οι έλεγχοι – ρυθμίσεις – δοκιμές του τροχιοδρόμου, των αλλαγών και της ΕΓΕ καθώς και η σηματοδότηση του ΤΡΑΜ ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η δοκιμαστική κυκλοφορία του ΤΡΑΜ.

ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  (αναφορά σε εκτεταμένα μέτωπα εργασιών)

Κατά μήκος της διαδρομής του ΤΡΑΜ στον Πειραιά

  • Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης του Η/Μ εξοπλισμού και των συνδέσεων των στάσεων του ΤΡΑΜ με ΔΕΗ
  • Συνεχίζονται οι εργασίες της οδικής σήμανσης και σηματοδότησης στους σηματοδοτούμενους κόμβους της διαδρομής του ΤΡΑΜ.
  • Σε αρχικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες δαπεδόστρωσης στην Βόρεια αποβάθρα της στάσης Ποσειδώνος (η οποία είναι περιοχή αρχαιολογικής ανάδειξης).

 

Στην Τσαμαδού  

  • Έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή των πεζοδρομίων από την Εθν Αντιστάσεως μέχρι την Ηρώων Πολυτεχνείου (στα πλαίσια της διαμόρφωσης της Τσαμαδού σε αποκλειστικό λεωφορειόδρομο). Στο υπόλοιπο της Τσαμαδού θα υλοποιηθούν μετά την περίοδο των εορτών.

Στο ΣΕΦ

  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στην πλατεία Αλικάκου, στην γέφυρα Λαμπράκη και στην αναστροφή από την Μ.Ασίας προς Λαμπράκη, για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.

Σε διάφορες περιοχές του Πειραιά

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης σε 129 από τα 130 συστήματα υπογειοποίησης κάδων απορριμμάτων και ξεκινά η διαδικασία παράδοσής τους προς χρήση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.