Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Απρίλιο 2018

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Απρίλιο 2018

1628
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Απρίλιο 2018

Αναφορικά με τον ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΟ:
• Στον Πειραιά:
– Από τις εργασίες που ολοκληρώνουν τη γραμμή επέκτασης του ΤΡΑΜ στον Πειραιά, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες: κατασκευής του τροχιοδρόμου στη Βασ. Γεωργίου (από το πέρας του Τινάνειου κήπου μέχρι την Ακτή Μιαούλη), στη διάβαση της Ακτής Μιαούλη και στην Ποσειδώνος, καθώς και της εγκατάστασης της Εναέριας Γραμμής Έλξης στις περιοχές με τελειωμένο τροχιόδρομο.
Β. Αναφορικά με λοιπές εργασίες (αναφορά σε εκτεταμένα μέτωπα εργασιών)
• Στην Ακτή Ποσειδώνος ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής τερματικής στάσης του ΤΡΑΜ.
• Στην Β. Γεωργίου (πλατεία Ρολόι), ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσκαφής (αντιστηρίξεις και χωματουργικές εργασίες) και ξεκίνησαν οι εργασίες μονώσεων στεγανολεκάνης για την κατασκευή του νέου υποσταθμού έλξης του ΤΡΑΜ.
• Στην Εθν. Αντιστάσεως (πλατεία Ιπποδαμείας), μετά την εφαρμογή των τελικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, βρίσκονται σε τελικό στάδιο οι εργασίες αστικού σχεδιασμού της περιοχής (νησίδα διαχωρισμού κυκλοφορίας, κ.λπ.)

• Στη στάση ΣΕΦ και την πλατεία Αλικάκου, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες λοιπών προβλεπόμενων εγκαταστάσεων (οικίσκων εξυπηρέτησης της στάσης ΣΕΦ κ.λπ.)
• Σε διάφορες περιοχές του Πειραιά είναι σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης συστημάτων υπογειοποίησης κάδων απορριμμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.