Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Σεπτεμβριο 2017

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Σεπτεμβριο 2017

1404
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Σεπτέμβριο 2017.

Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, από την οδό Καραολή μέχρι τη γέφυρα Παπανδρέου, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στα πεζοδρόμια και ασφαλτικών στο οδόστρωμα, το οποίο σταδιακά αποδίδεται στην κυκλοφορία.

• Στη γέφυρα Παπανδρέου και την οδό Μικράς Ασίας, ολοκληρώθηκε η τελική ασφαλτόστρωση στο οδόστρωμα.
• Στη γέφυρα Λαμπράκη, έχουν ολοκληρωθεί οι επιστρώσεις της πεζογέφυρας και έχει αποδοθεί σε χρήση, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη λοιπές εργασίες για την ολοκλήρωση της πεζογέφυρας.
• Στην οδό Βασ. Γεωργίου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες οδοφωτισμού από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη Φίλωνος.
• Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ολοκληρώθηκε η τελική ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος από την οδό Τσαμαδού έως τη Βενιζέλου.

• Στην Ακτή Ποσειδώνος, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ και αρχαιολογικής ανασκαφής στην περιοχή της τερματικής στάσης.
• Στην οδό Ομ. Σκυλίτση, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αστικού σχεδιασμού, από την οδό 34ου Συντάγματος μέχρι την οδό Ανδρούτσου, συμπεριλαμβανομένης της στάσης 34ου ΣΠ.
• Στο Σύνταγμα, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι προβλεπόμενες εργασίες ΟΚΩ και διαμόρφωσης στο δυτικό πεζοδρόμιο Λ. Αμαλίας – Ξενοφώντος – Όθωνος.

(η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ, η δε αναφορά σε ολοκλήρωση εργασιών σχετίζεται με την απόδοση περιοχών σε χρήση, αίροντας προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις).

Προηγούμενο άρθροΓραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [ Σεπτέμβριος 2017]
Επόμενο άρθροΑποκτά σχεδόν το 100% της Hellenic Seaways η Attica.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.