Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Φεβρουάριο 2017

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Φεβρουάριο 2017

2083
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Φεβρουάριο 2017.

• Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από τη στάση Ν. Φάληρο μέχρι την οδό Καραολή. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επιδομής του τροχιοδρόμου από την οδό Καραολή μέχρι τη γέφυρα Παπανδρέου.
• Στη γέφυρα Παπανδρέου, προγραμματίζεται άμεση έναρξη (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κατασκευή) του πολυκάναλου.
• Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ολοκληρώθηκε η επιδομή του pocket και σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση σιδηροτροχιών.
• Στην οδό Βασ. Γεωργίου, σε εξέλιξη βρίσκεται η αρχαιολογική ανασκαφή στις περιοχές τροχιοδρόμου από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι τη Φίλωνος και στη θέση κατασκευής του Υ/Σ (στο Ρολόι).
• Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ΟΚΩ στον κόμβο με την οδό Β. Γεωργίου.
• Στην Ακτή Ποσειδώνος, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
(η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.