Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Ιανουάριο 2016

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Ιανουάριο 2016

1571
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο 2016

 
Ολοκληρώθηκαν οι μετατοπίσεις δικτύων αποχέτευσης, ΔΕΗ και ΕΠΑ στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της οδού Γρ. Λαμπράκη, δικτύων αποχέτευσης, ΕΠΑ και Οπτικών ινών στην οδό Βασ. Γεωργίου και οι αποξηλώσεις καταργηθέντων γραμμών ΗΛΠΑΠ στην οδό Β. Γεωργίου.
 
Βρίσκονται σε εξέλιξη οι μετατοπίσεις δικτύων ύδρευσης στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη, δικτύων ΕΠΑ στην Ακτή Ποσειδώνος, δικτύων ΟΤΕ και Οπτικών ινών στην οδό Εθν. Αντιστάσεως, δικτύων αποχέτευσης και ΕΠΑ στην Ομηρίδου Σκυλίτση, και οδοφωτισμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της οδού Γρ. Λαμπράκη και στο προσκείμενο της οδού Εθν Αντιστάσεως.
 
Στα ορύγματα μετατοπίσεων δικτύων ΟΚΩ στην Γρ. Λαμπράκη που βρέθηκαν αρχαιολογικά ευρήματα βρίσκεται σε εξέλιξη αρχαιολογική ανασκαφή.
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής επιδομής σε συνεχή γραμμική ανάπτυξη από την γέφυρα Παπανδρέου μέχρι το μέσον της οδού Γρ. Λαμπράκη (μέσω Μ. Ασίας και αναστροφής Λαμπράκη). Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής των στάσεων της οδού Μικράς Ασίας, και της γέφυρας Λαμπράκη, οι εργασίες θεμελίωσης των ιστών Catenary στις οδούς Γρ. Λαμπράκη, Εθνικής Αντιστάσεως και Βασ. Γεωργίου, καθώς και οι εργασίες της πεζογέφυρας Λαμπράκη και της σύνδεσης της πεζοδιάβασης στην στάση Καραϊσκάκη με την υπάρχουσα υπόγεια διάβαση.
 
Οι εργασίες αστικού σχεδιασμού ολοκληρώνονται στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Μικράς Ασίας, και την αναστροφή Λαμπράκη, ενώ είναι σε εξέλιξη στη γέφυρα Λαμπράκη, το προσκείμενο πεζοδρόμιο της Εθν. Αντιστάσεως και το απέναντι πεζοδρόμιο της Βασ. Γεωργίου.
Προηγούμενο άρθροΣυνωστισμός και διαμαρτυρίες απο πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά
Επόμενο άρθροPiraeus2021: Δεν πέρασε ο Πειραιάς στην επόμενη φάση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.