Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Δεκέμβριο 2015

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Δεκέμβριο 2015

2319
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο 2015.

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις δικτύων: Ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ) – Αποχέτευσης – ΔΕΗ & ΕΠΑ στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της οδού Γρ. Λαμπράκη, Αποχέτευσης – ΕΠΑ & Οπτικών ινών στην οδό Βασ. Γεωργίου, ΕΠΑ στην Ακτή Ποσειδώνος, ΟΤΕ και Οπτικών ινών στην οδό Εθν. Αντιστάσεως, Αποχέτευσης & ΕΠΑ στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, και οδοφωτισμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της οδού Γρ. Λαμπράκη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αρχαιολογική ανασκαφή στα ορύγματα μετατοπίσεων δικτύων ΟΚΩ στις οδούς Γρ. Λαμπράκη και Γεωργίου.


Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής επιδομής στις γέφυρες Παπανδρέου και Λαμπράκη, στην οδό Μ. Ασίας, και την αναστροφή Λαμπράκη. Ξεκίνησαν και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή επιδομής στην οδό Γρ. Λαμπράκη. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής των στάσεων της οδού Μικράς Ασίας, και της γέφυρας Λαμπράκη, οι εργασίες θεμελίωσης των ιστών Catenary στις οδούς Γρ. Λαμπράκη, Εθνικής Αντιστάσεως και Β. Γεωργίου, καθώς και οι εργασίες της πεζογέφυρας Λαμπράκη και της σύνδεσης της πεζοδιάβασης στην στάση Καραϊσκάκη με την υπάρχουσα υπόγεια διάβαση.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της οδού Μικράς Ασίας, στην αναστροφή Λαμπράκη, τη γέφυρα Λαμπράκη, στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Εθν. Αντιστάσεως και στο απέναντι πεζοδρόμιο της οδού Β. Γεωργίου.

 

Προηγούμενο άρθροΓραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [ Δεκέμβριος 2015]
Επόμενο άρθροΛιμάνι Πειραιά : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απο ναυτικούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.