Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Νοέμβριο 2015

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Νοέμβριο 2015

1367
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα τον Νοέμβριο 2015.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις δικτύων: Ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ) – Αποχέτευσης – ΔΕΗ & ΕΠΑ στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ Λαμπράκη, Αποχέτευσης – ΕΠΑ & Οπτικών ινών στη Βασ. Γεωργίου, ΕΠΑ στην Ακτή Ποσειδώνος, ΟΤΕ και Οπτικών ινών στην Εθν. Αντιστάσεως, Αποχέτευσης & ΕΠΑ στην Ομηρίδου Σκυλίτση, και οδοφωτισμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης κατηργημένων δικτύων τρόλεϊ στις οδούς Βασ. Γεωργίου και Εθν. Αντιστάσεως.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αρχαιολογική ανασκαφή στα ορύγματα μετατοπίσεων δικτύων ΟΚΩ στις οδούς Γρ. Λαμπράκη και Γεωργίου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής επιδομής στη γέφυρα Παπανδρέου, στην οδό Μ. Ασίας, στην αναστροφή Λαμπράκη και στη γέφυρα Λαμπράκη.
Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή των στάσεων της Μικράς Ασίας και της γέφυρας Λαμπράκη, καθώς και οι εργασίες θεμελίωσης των ιστών Catenary στις οδούς Γρ. Λαμπράκη, Εθνικής Αντιστάσεως και Β. Γεωργίου.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες θεμελίωσης των ιστών Catenary στην οδό Μικράς Ασίας και την αναστροφή Λαμπράκη.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Μικράς Ασίας, στην αναστροφή Λαμπράκη και τη γέφυρα Λαμπράκη.
Ξεκίνησαν και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Εθν. Αντιστάσεως και στο απέναντι πεζοδρόμιο της Β. Γεωργίου.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης του κόμβου Ακτής Μουτσοπούλου και Ζαννή, οι διαμορφώσεις στο προσκείμενο πεζοδρόμιο Λαμπράκη (μεταξύ Μπουμπουλίνας και Β. Γεωργίου), και οι εργασίες εγκατάστασης υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων με τον συνεπακόλουθο αστικό σχεδιασμό στην 34ου Συντάγματος.
Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η εγκατάσταση υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων στην Νικήτα.

Προηγούμενο άρθρο180 χρόνια Δήμος Πειραιά – 120 χρόνια Δημοτικό Θέατρο : Ο Πειραιάς γιορτάζει
Επόμενο άρθροΔιανομή ειδών πρώτης ανάγκης έλαβε χώρα στην Ε’ Δημοτική κοινότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.