Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Ιούλιο 2015

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Ιούλιο 2015

2736
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το Ιούλιο 2015.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις δικτύων: αποχέτευσης και δικτύων ΕΠΑ στην Βασ. Γεωργίου, αποχέτευσης & ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ – δικτύων ΕΠΑ και δικτύων ΟΤΕ στο προσκείμενο της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη, αποχέτευσης στην Ομηρίδου Σκυλίτση.
Στα ορύγματα μετατοπίσεων δικτύων ΟΚΩ στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη και στο προσκείμενο της Βασ. Γεωργίου βρέθηκαν αρχαιολογικά ευρήματα και είναι σε εξέλιξη αρχαιολογική ανασκαφή.

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι χωματουργικές εργασίες για τον τροχιόδρομο στη γέφυρα Παπανδρέου, τη Μ. Ασίας και τη Γρ. Λαμπράκη, καθώς και οι εργασίες επιδομής στη γέφυρα Μυρτιδιώτισσας. Ξεκίνησαν και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή θεμελίωσης των ιστών Catenary στη Μικράς Ασίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων στην Εθνικής Αντιστάσεως, τη Γρ Λαμπράκη και τη Μικράς Ασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.