Ψαράδες από τον Πειραιά είναι οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στο Αντίρριο, όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Όπως αναφέρει το thebest.gr πρόκειται για δύο άνδρες 57 και 59 ετών γεννηθέντες το 1962 και το 1960 αντίστοιχα που κατοικούσαν στον Πειραιά.
Το ιστιοφόρο που επέβαιναν ανατράπηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το μοιραίο ιστιοφόρο αρχικά εθεάθη στην θαλάσσια περιοχή της Μακύνειας. Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ανέφερε πως το είδε μέσα στη θαλασσοταραχή να παλεύει με τα κύματα, κάτι που προκάλεσε απορία, δεδομένων των προειδοποιήσεων που υπήρχαν και για την πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.


![Μετά το ροζ εμφανίστηκε και λαχανί: Νέοι χρωματισμοί στους συρμούς του ΗΣΑΠ [videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/maxresdefault-238x178.jpg)



![Εργασίες σε τρία σημεία για το μεγάλο project Piraeus Gate στον Πειραιά [video] Κατεδάφιση στο πρωην εργοστάσιο της ΑΖΕΛ για να γίνει το Urban Oasis Piraeus του Piraeus Gate](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/azel-katedafisi-100x75.jpg)
![Νέο Φάληρο: Προχωρούν οι εργασίες για τον «KYKLOS», τον νέο χώρο πολιτισμού στον Πειραιά [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/πολυχωρος-κυκλος-11326-100x75.jpg)