Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιας Νικητής : 5 ακόμα υποψήφιοι σύμβουλοι έγιναν γνωστοί.

Πειραιας Νικητής : 5 ακόμα υποψήφιοι σύμβουλοι έγιναν γνωστοί.

1121
0

 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η κα Γεωργία Μίληση (Γωγώ).

Η κα Μίληση γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Είναι επιχειρηματίας, διαθέτοντας start up  για τη διαχείριση αποσκευών με έδρα στον Πειραιά, ενώ παράλληλα εργάζεται σε Ναυτιλιακή εταιρεία.

Από το 2009 έως το 2014, διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά.

Υπήρξε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και στις δημοτικές εκλογές του 2014.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Xαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα   της  Γεωργίας Μίληση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για μια αξιόλογη και δραστήρια νέα γυναίκα, η οποία αναπτύσσει επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη μας. Πιστεύω πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμπορεύονται μαζί μας Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν πετύχει στη ζωή τους και έχουν ως γνώμονα για την υποψηφιότητά τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, την προσφορά στην πόλη που μεγάλωσαν και ζουν. Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» εμπλουτίζεται με ολοένα και περισσότερους αξιόλογους και δυναμικούς υποψήφιους. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

 

Η κα Γεωργία Μίληση σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Mε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές  με  τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ένας συνδυασμός που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή με το όραμά του για τον Πειραιά. Ελπίζω να βάλω και εγώ τις δυνάμεις μου και να συμβάλω,  ώστε το έργο το οποίο στοχεύει να υλοποιήσει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», να επιτευχθεί πιο γρήγορα για έναν φωτεινό και πιο δυνατό Πειραιά. Ας βάλουμε τον Πειραιά στη θέση που του αξίζει, Νικητή».

Τρεις ακόμα υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι συμπορεύονται με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

 

Πρόκειται για την κα Ντίνα Κοτρώτσου, η οποία θα είναι υποψήφια στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα, τον κ. Παναγιώτη Μπετενιώτη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και τον κ. Μιχάλη Τερζάκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

 

 

Η κα Ντίνα Κοτρώτσου γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά.  Είναι συγγραφέας παιδικών παραμυθιών.

Διατελεί Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Ευαγγελίστρια», Πρόεδρος στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πειραιά (ΣΚΥΠ) και Πρόεδρος Συνεταιρισμού Γεωπόνων.

Ο 33χρόνος Παναγιώτης Μπετενιώτης γεννήθηκε μεγάλωσε, κατοικεί στα Καμίνια και είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Είναι απόφοιτος Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής στο ΑΤΕΙ Πειραιά.  Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος. Διετέλεσε Ερασιτέχνης Ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια με την ομάδα του Ολυμπιακού Καμινιών, του Κενταύρου Καμινιών και στους Λέοντες Καμινιών.

Ο κ. Μιχάλης Τερζάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Δενδροκομίας, Ανθοκομίας και Κηποτεχνίας του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών του Υπουργείου Γεωργίας. Υπήρξε εργαζόμενος  του  Δήμου Πειραιά στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και  Πρασίνου επί 33 συναπτά έτη.

Είχε εκλεγεί στο Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά  και ήταν στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου. Ήταν μέλος της  ΠΟΕ ΟΤΑ και μέλος της ΑΔΕΔΥ. Έχει θέσει κατά το παρελθόν υποψηφιότητα για Νομαρχιακός Σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Νίκαιας και Περιφερειακός Σύμβουλος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του καλωσόρισε τους υποψήφιους Κοινοτικούς Συμβούλους κα Ντίνα Κοτρώτσου και κ.κ.  Μιχάλη Τερζάκη και Παναγιώτη Μπετενιώτη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνοντας: «Ακόμα τρία ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, συμμετέχουν με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για δυναμικούς και δραστήριους Πειραιώτες, με γνώση και άποψη για τα θέματα που  απασχολούν τις Δημοτικές Κοινότητες, στις οποίες είναι υποψήφιοι. Για εμάς οι Δημοτικές Κοινότητες και τα προβλήματα της γειτονιάς,  έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Επιθυμούμε να δώσουμε έμφαση στην επίλυση προβλημάτων σε κάθε γειτονιά του Πειραιά, γι΄ αυτό και χαίρομαι που περιλαμβάνονται αξιόλογοι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στον συνδυασμό μας».

 

Η κα Ντίνα Κοτρώτσου σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη, προκειμένου να συμβάλλω και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της Κοινότητας που ζω, δραστηριοποιούμαι και αγαπώ!».

Ο κ. Παναγιώτης Μπετενιώτης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω και εγώ μέρος σε αυτό κοινό όραμα για έναν Πειραιά σύγχρονο και ισχυρό, ιδιαίτερα για την τοπική κοινωνία των Καμινιών  από την οποία θα δώσω μάχη  για έναν Πειραιά Νικητή. Ξεκινάω έναν μεγάλο αγώνα για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές ώστε να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε ο Δήμαρχος μας κ. Ιωάννης Μώραλης. Μοναδικός σκοπός μου είναι να καταστεί η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα πυλώνας ανάπτυξης για τον Πειραιά μας. Να γίνει ο Πειραιάς μια βιώσιμη πόλη, με έναν Δήμο που θα βοηθά τους οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερους και με προτεραιότητες τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη των Καμινιών και του Πειραιά».

Ο κ. Μιχάλης Τερζάκης σε δήλωσή του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, περιλαμβάνοντάς τον ως υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα, με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Τέλος ο κ. Τερζάκης επεσήμανε πως θα είναι δίπλα στον Δήμαρχο, στην πρώτη γραμμή, για έναν καλύτερο Πειραιά».

 

Σε συνέχεια συνάντησης που ακολούθησε μετά την ανταλλαγή επιστολών σε προγραμματική βάση, αποφασίστηκε από κοινού η συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου Ηλία Σαλπέα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

Το γεγονός αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη που καταδεικνύει  τον συνθετικό χαρακτήρα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», που έχει ως σκοπό να συστρατευθούν άνθρωποι με εμπειρία από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους για ένα κοινό στόχο: το καλό του Πειραιά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.