Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιάς Νικητής : Ανακοινώθηκαν και άλλοι ποψήφιοι Κοινοτικοί σύμβουλοι για το συνδυασμό...

Πειραιάς Νικητής : Ανακοινώθηκαν και άλλοι ποψήφιοι Κοινοτικοί σύμβουλοι για το συνδυασμό του Γ.Μώραλη

839
0

Yποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι oι κυρίες Μυτιληναίου Σταυρούλα, Βανδώρου Χριστίνα, Λογοθέτη Ειρήνη και ο κύριος Τζανής Ευάγγελος.

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η κα Μυτιληναίου Σταυρούλα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Φάληρο. Σπούδασε οδοντοτεχνική και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Φαλήρου.

Η κα Βανδώρου Χριστίνα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Φάληρο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Έφορος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Νέου Φαλήρου, του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέου Φαλήρου και του Γυμνασίου Νέου Φαλήρου.

Η κα Λογοθέτη Ειρήνη γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στο Νέο Φάληρο. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας και πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση από το 1999 και είναι νηπιαγωγός στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέου Φαλήρου.

Ο κ. Τζανής Ευάγγελος ζει στον οικισμό των Μικρασιατικών στην περιοχή του Μικρολίμανου από το 1975. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με τον κλάδο της Ναυπηγικής επί 36 συναπτά έτη. Το 2009 εκλέχθηκε και διατελεί μέχρι σήμερα, Πρόεδρος του Συλλόγου Απόγονων Μικρασιατών Προσφύγων 1922 Μικρολίμανου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα τεσσάρων Κοινοτικών Συμβούλων στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι όλοι τους επιτυχημένοι Πειραιώτες, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και γνωρίζουν καλά τα ζητήματα της περιοχής τους. Είναι σημαντικό για τον συνδυασμό μας να ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας Πειραιώτες, με διάθεση προσφοράς. Πιστεύω πως με το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, θα  συμβάλουν στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 για να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Στόχος μας είναι στην επόμενη θητεία μας, να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Δημοτικές Κοινότητες. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τον Πειραιά που ονειρευόμαστε».

Η κα Μυτιληναίου Σταυρούλα σε δήλωσή της τόνισε:

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», γιατί αγαπώ την γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα και επιθυμώ να προσφέρω, προκειμένου να βοηθήσω στο έργο του Δημάρχου. Πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».

Η κα Βανδώρου Χριστίνα, επεσήμανε σε δήλωσή της:

«Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά της περιοχής μου και κυρίως με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, γι αυτό και δραστηριοποιούμαι τα τελευταία χρόνια σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολεία  της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στην περιοχή μου και στην πόλη μου γενικότερα».

Η κα Λογοθέτη Ειρήνη σε δήλωσή της υπογράμμισε:

«Δεν είμαι πολιτικός, είμαι εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής. Έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει και ζω στον Πειραιά. Επιθυμώ να μου δοθεί η δυνατότητα να συνεισφέρω ενεργά  στην αναβάθμιση του Νέου Φαλήρου και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου».

Ο κ. Ευάγγελος Τζανής, σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη να είμαι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στην περιοχή μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Απόγονων Μικρασιατών Προσφύγων 1922 Μικρολίμανου και θέλω  να συμβάλω, προκειμένου να αναβαθμιστεί το Μικρολίμανο και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Επιθυμία μου είναι μέσω του Δήμου Πειραιά να αναδειχθεί η πολιτιστική ταυτότητα των Μικρασιατών».

 

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η κα Γραμματικοπούλου Αικατερίνη (Τέτα), η κα Σαββίδη Μαρία και ο κ. Σερίφης Σπύρος.

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η κα Γραμματικοπούλου Αικατερίνη ζει στον Πειραιά. O σύζυγός της Σωκράτης Γραμματικόπουλος, είναι γιος του θρυλικού τερματοφύλακα του Ο.Σ.Φ.Π. Αχιλλέα Γραμματικόπουλου.

Υπήρξε ενεργό μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δημόσιων σχολείων που φοίτησαν τα παιδιά της. Διετέλεσε 20 χρόνια Γραμματέας του παραρτήματος Ε.Γ.Ε Πειραιά και έχει ιδρύσει τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Πρόπαν Πηλίου.

Εκλέγεται Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα από το 2007, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας από το 2007 έως το 2009.

 

 

Η κα Σαββίδη Μαρία ζει στον Πειραιά και ασχολείται με το εμπόριο ενδυμάτων σε επιχείρηση που εδρεύει στην πόλη μας.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Πειραιά και μέλος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς. Υπήρξε Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πειραιά και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης στο 6ο Γυμνάσιο –Λύκειο Πειραιά.

Ο κ. Σερίφης Σπύρος γεννήθηκε μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Ναυτιλιακών Σπουδών και κάτοχος Msc Logistics and Operations Managment από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ της Ουαλίας.  Έχει εργαστεί σε ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και στο εξωτερικό σε γραφείο Logistics.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Οι Δημοτικές Κοινότητες θα διαδραματίσουν τα επόμενα χρόνια ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στα αυτοδιοικητικά κοινά, καθώς θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες και καθήκοντα. Γι΄ αυτό θεωρώ πως οφείλουμε να  δώσουμε τη δυνατότητα  στους Πειραιώτες να επιλέξουν μέλη Κοινοτικών Συμβουλίων με γνώση, άποψη και κυρίως αγάπη για την Κοινότητα και την περιοχή τους. Η Αικατερίνη Γραμματικοπούλου, η Μαρία Σαββίδη και ο Σπύρος Σερίφης είναι τρεις Πειραιώτες, με διαφορετικές αφετηρίες που πιστεύω πως θα συμβάλουν στην ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την Α΄ Δημοτική Κοινότητα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για έναν καλύτερο Πειραιά».

 

 

Η κα Γραμματικοπούλου Αικατερίνη (Τέτα) τόνισε  σε δήλωσή της:

«Η μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή και το κίνητρο συγχρόνως που με ωθεί να προσφέρω ξανά τις υπηρεσίες μου στο πλάι του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είχε την ευγένεια να μου το προτείνει, είναι η αποδοχή του κόσμου. Αναγνωρίζω  στο πρόσωπο του Δημάρχου έναν μαχητή της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την εργατικότητα, την ειλικρίνεια και την τιμιότητα που τον  διακρίνει, αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε από τους άξιους γονείς του. Η απόφασή μου να συμβάλω στην επανεκλογή του συνδυασμού που δουλεύει αθόρυβα, νοιάζεται για την πόλη με το λιμάνι μας και την απαράμιλλη ακτογραμμή μας σημαία μαζί με όλα τα άξια «παιδιά του Πειραιά» συνυποψήφιους της, από όποιο μετερίζι και αν προέρχονται, με θέτουν ξανά στη διάθεση του Πειραϊκού περήφανου λαού. Άλλωστε όποιος στοχεύει στην προκοπή του τόπου του, οφείλει να δρα ομαδικά και όχι οπαδικά, με γέφυρες διαλόγου, αλληλοσεβασμού και ομοψυχίας. Ευχαριστώ θερμά τον αξιότιμο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ενός Πειραιά Νικητή»!

Η κα Σαββίδη Μαρία σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη να είμαι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς πιστεύω στον υπερκομματικό χαρακτήρα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και θεωρώ ότι οι δημοτικές εκλογές πρέπει να είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Με συνέπεια στα προβλήματα της γειτονιάς μας, με ευαισθησία στα θέματα που αφορούν αδέσποτα ζώα, μα πάνω απ όλα με αγάπη και επιμονή στην επίλυση θεμάτων που αφορούν την τρίτη ηλικία και τα παιδιά, με όραμα την πολιτιστική και αθλητική αναβάθμιση του τόπου μας».

Ο κ. Σερίφης Σπύρος σημείωσε σε δήλωσή του:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, γιατί η πόλη μας δικαιούται  να ολοκληρώσει το έργο του που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια. Καλώ όλους τους ανθρώπους της γενιάς μου που πραγματικά νοιάζονται  για τις γειτονιές μας και την πόλη μας, να δώσουμε μαζί το παρόν.  Τίποτα δεν μας χαρίζεται, όλα τα διεκδικούμε».

 

Yποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα  είναι η κα Βαλεντία Αλαφούζου και ο κ. Γιάννης Χατζηαλέξης.

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η κα Βαλεντία Αλαφούζου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά.

Είναι αισθητικός-βοηθός Δερματολόγου και εργάζεται επί σειρά ετών σε γνωστή επιχείρηση της πόλης μας. Επίσης έχει ασχοληθεί και  με τον τομέα των δημοσίων σχέσεων.

Ο κ. Γιάννης Χατζηαλέξης μεγάλωσε στον Πειραιά και ζει στην Καστέλα. Είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Paul»  και είναι τελειόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη μας,  στον τομέα της εστίασης.

Είναι πρώην αθλητής πόλο του Εθνικού Πειραιώς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» τους νέους υποψήφιους Κοινοτικούς Συμβούλους στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα Βαλεντία Αλαφούζου και Γιάννη Χατζηαλέξη, δύο συμπολίτες μας με έντονο ενδιαφέρον για την πόλη μας και την πρόοδο της. Είναι σημαντικό για εμάς να συμμετέχουν στα Κοινοτικά Συμβούλια δραστήριοι Πειραιώτες όπως είναι η Βαλεντία και ο Γιάννης. Τα τελευταία 4,5 χρόνια έχουμε καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του Πειραιά. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να εστιάσουμε ακόμα περισσότερο στα ζητήματα που απασχολούν όλες τις Δημοτικές Κοινότητες».

Η κα Βαλεντία Αλαφούζου τόνισε  σε δήλωσή της:

«Είμαι παιδί του Πειραιά, αγαπάω πολύ την πόλη μου και έχω μεγάλο όραμα γι΄ αυτήν. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να συμβάλλω για να έχουν τα αδέσποτα τη μεταχείριση που τους αξίζει στην πόλη μας, όπως επίσης να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι χώροι για τα δεσποζόμενα. Πιστεύω στον Δήμαρχό μας και χαίρομαι που συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι πάντα υλοποιώ τους στόχους μου και ό,τι κάνω το κάνω από καρδιάς».

Ο κ. Γιάννης Χατζηαλέξης, σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Χαίρομαι που θα συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, καθώς επιθυμώ να συμβάλω κι εγώ από την πλευρά μου στη συνέχεια του έργου, που έχει υλοποιηθεί στην πόλη μας τα τελευταία 4,5 χρόνια. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα, προκειμένου να προσφέρω στον τόπο που μεγαλώνει το παιδί μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.