Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιάς Νικητής : Αλλοι 4 υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

Πειραιάς Νικητής : Αλλοι 4 υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

1593
0

Υποψήφιοι Δημοτικόι Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι οι κ. Νίκος  Γρυπαίος. κ. Λευτέρης Χρυσοφάκης ,κ. Λεωνίδας Μανωλάκος και κα Σμάρα Γλού

Ο κ. Γρυπαίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μανιάτικα και κατοικεί στα Καμίνια. Είναι Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά, από το 2010 έως το 2013 και μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς και σε άλλες Επιτροπές του Δήμου. Επίσης υπήρξε μέλος σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Γρυπαίο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμμετέχουν στα κοινά Πειραιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη που μεγάλωσαν και ζουν. «Ο κ. Γρυπαίος είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, ο οποίος έχει γνώση και άποψη για τα θέματα του Πειραιά και διαθέτει εμπειρία στα κοινά της πόλης μας, καθώς υπήρξε αιρετός στον Δήμο Πειραιά κατά το παρελθόν», σημείωσε ο κ. Μώραλης, προσθέτοντας πως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό να συμμετέχουν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς.  «Σταθερός μας στόχος είναι να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση», επεσήμανε  ο κ. Μώραλης.

 

Ο κ. Νίκος  Γρυπαίος σε δήλωσή του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γιάννη Μώραλη που με συμπεριέλαβε στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στόχος μου είναι να μπορέσω να προσφέρω  κι εγώ τα μέγιστα, έτσι ώστε  να είναι ο Πειραιάς μια πόλη πρότυπο. Να γίνει ο Πειραιάς μια από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης και της Μεσογείου. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Μώραλης θα το πραγματοποιήσει αυτό».

.

Ο κ. Χρυσοφάκης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πειραιά στους  κλάδους των επισκευών πλοίων και της εστίασης με την αλυσίδα «Barista Brothers». Επίσης είναι μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπιακός.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω τον φίλο Λευτέρη Χρυσοφάκη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για έναν άνθρωπο με επιχειρηματική δραστηριότητα στον Πειραιά, ο οποίος συμμετέχει  επί σειρά ετών στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στο τμήμα του Βόλεϊ με μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση προσφοράς στην πόλη μας και είναι χαρά μου που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη που όλοι οι Πειραιώτες επιθυμούν».

Ο κ. Λευτέρης Χρυσοφάκης σε δήλωσή του τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, είναι ότι εγώ και η οικογένεια  μου αγαπάμε τον Πειραιά και βέβαια βλέπουμε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στον Δήμο Πειραιά από τον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο και εκτιμούμε. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο, έτσι ώστε να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που υλοποιείται στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη. Ήδη έχει αρχίσει και αλλάζει ο Πειραιάς και θέλω να συμβάλω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να  γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι του κ. Μώραλη για την πόλη μας».

 

Ο κ. Μανωλάκος είναι  Πειραιώτης. Έχει εργαστεί από το 1987 σε πολλές υπηρεσίες στον Δήμο Πειραιά από όπου συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Προϊσταμένου και έχει υπάρξει 2 φορές Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Μανωλάκο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως είναι σημαντικό που επιθυμεί να προσφέρει μέσα από τη συμμετοχή του στα κοινά, στην πόλη που μεγάλωσε, ζει και έχει εργαστεί. «Ο κ. Μανωλάκος είναι ένας δυναμικός άνθρωπος με άποψη για τον Πειραιά, ο οποίος θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014,  να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι έχουμε οραματιστεί και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, προσθέτοντας πως στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» συμμετέχουν άνθρωποι με διάθεση και όρεξη προσφοράς, για μια καλύτερη πόλη.

 

Ο κ. Λεωνίδας Μανωλάκος σε δήλωσή του τόνισε: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», έναν συνδυασμό που στήριξα και το 2014. Ο Γιάννης Μώραλης αγαπάει τον Πειραιά και θα προσπαθήσει να φτιάξει μια πόλη που κάθε Πειραιώτισσα και Πειραιώτης θα ήθελε να έχει. Δεν έφυγα ποτέ από την πόλη μου, διότι εδώ είναι οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου. Κάθε γειτονιά του Πειραιά είναι σπίτι μου. Όνειρο και δέσμευσή μου είναι να γίνει ο Πειραιάς μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, φιλική προς το περιβάλλον και τους πολίτες, αξιοποιώντας τις φυσικές του ομορφιές, την ιστορία του και το όνομά του ως πρώτο λιμάνι της χώρας. Θα είμαι ευτυχής εφόσον εκλεγώ, να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια».

Η κα Γλου είναι Πειραιώτισσα επιχειρηματίας, έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και των τροφίμων, σε οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε την κα Γλου στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως πρόκειται για μια νέα και δραστήρια γυναίκα που επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη που ζει και μεγάλωσε. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που διαπιστώνω πως όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι με δυναμισμό και όρεξη για δουλειά, επιθυμούν να συμβάλλουν στο όραμα του «Πειραιά Νικητή» για έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα», σημείωσε ο κ. Μώραλης, προσθέτοντας: «Οφείλουμε να δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά κοινά,  να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις στην προσπάθειά μας να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που ονειρευόμαστε.

 

Η κα Σμάρα Γλου σε δήλωσή της τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συμμετάσχω στις  επερχόμενες  δημοτικές εκλογές του Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη. Στόχος στην προσπάθεια μου αυτή,  είναι να συμβάλλω στο Δήμο μας και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να πάει ο Πειραιάς μας μπροστά καθώς και να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.