Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιάς Νικητής : Αλλοι 3 υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

Πειραιάς Νικητής : Αλλοι 3 υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

1414
0

Υποψήφιοι Δημοτικόι Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι οι κα Ειρήνη Κάτρη Μειντάση,η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα και ο κος Νίκος Δελαγραμμμάτικας

Η κα Ειρήνη Κάτρη Μεϊντάση θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η κα Κάτρη Μεϊντάση είναι Πειραιώτισσα, απόφοιτη της Ιωνιδείου Σχολής. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ,  καθώς είναι ιδιοκτήτρια διαφημιστικής εταιρείας στον Πειραιά. Επίσης είχε θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Χρήστου Αγραπίδη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω την κα  Ειρήνη Κάτρη Μεϊντάση στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, η οποία αναπτύσσει επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα στην πόλη μας.  Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει διάθεση να συμβάλλει στην προσπάθεια μας να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας. Χαίρομαι που η κα Κάτρη Μεϊντάση θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», γιατί πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους και αξιόλογους Πειραιώτες με σύγχρονη ματιά για τα πράγματα, να συμμετέχουν στα κοινά της πόλης τους έτσι ώστε να συνεισφέρουν στο να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε».

Η κα Κάτρη Μεϊντάση σε δήλωσή της τόνισε: «Με ιδιαίτερη τιμή και υψηλό αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι με τον  συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, για να αναδείξουμε περαιτέρω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πειραιά ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό και στη ναυτιλία, στους δυο πυλώνες ανάπτυξης, οι οποίοι στηρίζουν την οικονομία διαχρονικά τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση να συνεχίσουμε όλοι την προσπάθεια που έχει κάνει ο Δήμαρχός μας όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι για άλλη μια φορά ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» θα αξιολογηθεί σωστά από τους δημότες και θα δώσει την ευκαιρία στον Δήμαρχο να συνεχίσει  αυτή την τόσο γενναία και υπερβατική προσπάθεια».

 

Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Δικηγόρος από το 1976 έως το 1998.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου στο οποίο εκλέγεται επί 21 χρόνια Πρόεδρός του.

Από το 1999 μέχρι σήμερα με προσωπική της πρωτοβουλία καθιερώθηκαν ως ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου τα «Καραϊσκάκεια». Χάριν των εκδηλώσεων αυτών αλλά και ενεργειών του Συνδέσμου, κρατήθηκαν το 2010 τα οστά του Αρχιστράτηγου Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο και στον Πειραιά όταν οι απόγονοι του Ήρωα αξίωναν τη  μεταφορά των οστών  του στην ιδιαίτερη του πατρίδα, το Μαυρομμάτι Καρδίτσας.

Επί Δημαρχίας Στέλιου Λογοθέτη και Χρήστου Αγραπίδη διετέλεσε Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του 1ου Νηπιαγωγείου Νέου Φαλήρου και λαϊκό μέλος Επιτροπών Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» την κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσωπικότητα της πόλης μας, με πολυετή προσφορά στα κοινά. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της κας Λαγκαδιανού-Κανιούρα στον συνδυασμό μας, καθώς αγαπάει πραγματικά τον Πειραιά και το Νέο Φάληρο. Είναι ένας δυναμικός άνθρωπος με διάθεση προσφοράς για την πόλη μας.  Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα έχει γνώση, άποψη και εμπειρία, γεγονός που έχω διαπιστώσει από τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Σύνδεσμο Νέου Φαλήρου τα τελευταία 4,5 χρόνια. Χαίρομαι που η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα είναι συνοδοιπόρος μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας. Όλοι μαζί ενωμένοι για τον Πειραιά που ονειρευόμαστε».

Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα σε δήλωσή της επεσήμανε: «Θέλω να στηρίξω τον Γιάννη Μώραλη, γιατί πιστεύω ότι είναι ο πιο αξιόλογος Δήμαρχος που έχει περάσει τουλάχιστον από την περιοχή του Νέου Φαλήρου. Έχει κάνει πολλά πράγματα για το Νέο Φάληρο. Ο μόνος λόγος που επιθυμώ να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», αν και μου είχαν ζητήσει κι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιό τους και κατά το παρελθόν και τώρα, είναι ότι ο Γιάννης  Μώραλης είναι ο πιο αξιόλογος Δήμαρχος με μεγάλη προσφορά στο Νέο Φάληρο και ευρύτερα στον Πειραιά και επειδή θέλω να συμβάλω να ολοκληρωθεί το έργο που έχει ξεκινήσει. Επίσης τον εκτιμώ ως προσωπικότητα. Θαυμάζω τη σεμνότητα που τον διακρίνει και την αποφασιστικότητά του να προβαίνει σε έργα και όχι σε λόγια».

 

 

Υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον κ. Γιάννη Μώραλη, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ο κ. Νίκος Δελαγραμμάτικας.

Ο κ. Δελαγραμμάτικας γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι δημοσιογράφος, με μακρά θητεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Είναι Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, Αντιπρόεδρος του Πορφύρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Βόλεϊ του συλλόγου. Παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αρωγός της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων.

Πριν από ένα χρόνο, σε ηλικία 54 ετών,  πήρε πτυχίο στον Ελληνικό Πολιτισμό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο μια επιθυμία από τα νεανικά του χρόνια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Καλωσορίζω τον φίλο Νίκο Δελαγραμμάτικα στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Χαίρομαι ιδιαίτερα για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι μια αξιόλογη προσωπικότητα που υπηρετεί τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Ως Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης έχει ήδη δώσει θετικά δείγματα γραφής, ενώ είναι σημαντική η δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, ως Αντιπρόεδρος του Πορφύρα και επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ γυναικών, το οποίο αγωνίζεται στην Α1. Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την πόλη, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα συμμετέχει με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Πειραιά».

Ο κ. Νίκος  Δελαγραμμάτικας, σε δήλωσή του τόνισε :

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά μας και με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα παιδιά και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, κυρίως όμως με διάθεση προσφοράς στην πόλη που μου έδωσε τα πάντα στη ζωή μου, συντάσσομαι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Μετά από 25 χρόνια γνωριμίας  με τον Γιάννη Μώραλη, κρίνω ότι μπορώ να συστρατευτώ  στον αγώνα για έναν καλύτερο Πειραιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.