Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιάς Νικητής : Ακόμα 5 υποψήφιοι Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι έγιναν γνωστοί...

Πειραιάς Νικητής : Ακόμα 5 υποψήφιοι Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι έγιναν γνωστοί -Δείτε ποιοί

1184
0

O κ. Γρηγόρης Καψοκόλης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

O κ. Καψοκόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Από το 2010 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. Από το 2012 έως το 2014, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά.

Υπήρξε Πρόεδρος Παιδείας στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, Αντιπρόεδρος στη Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Πειραιά, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Γρηγόρη Καψοκόλη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνοντας:

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Καψοκόλη με τον συνδυασμό μας  στις δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για έναν αξιόλογο  εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο και έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, με πολυετή εμπειρία στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας θητεύσει σε θέσεις ευθύνης όπως είναι η Αντιδημαρχία Πρασίνου & Περιβάλλοντος,  μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου καθώς και στο Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. Ο Γρηγόρης Καψοκόλης είναι ένας δραστήριος Πειραιώτης που μέσα από την ενασχόλησή του με τον Δήμο Πειραιά, έχει διαπιστώσει την προσπάθεια που καταβάλλουμε τα τελευταία 4,5 χρόνια για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς και επιθυμεί να συμμετέχει στη συνέχεια της προσπάθειας αυτής. Ζούμε σε μια εποχή, όπου η ένωση δυνάμεων, πέρα από κομματικές ή ιδεολογικές ταυτότητες, είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε μπροστά».

 

O κ. Γρηγόρης Καψοκόλης σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Μετά από ώριμη σκέψη, πάνω από πρόσωπα και κόμματα, και με μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης μας, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, να συστρατευτώ μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Μοναδικός μου σκοπός είναι  η ανάπτυξη του Πειραιά και η ανάδειξή του στα πρότυπα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης, τόσο για τους κατοίκους του όσο και για τους επισκέπτες του. Εννέα χρόνια τώρα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών, προσπαθώ να συμβάλλω μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο για έναν καλύτερο Πειραιά. Δέσμευσή μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι μόνο γι΄ αυτό, προσπαθώντας να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των Πειραιωτών, γιατί αξίζουμε το καλύτερο».

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σκιαθίτης.

Ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης μεγάλωσε στην περιοχή της Μαρίνας Ζέας και κατοικεί στην Πειραϊκή. Είναι επιχειρηματίας στον τομέα της Ναυτιλίας και του Τουρισμού.

Το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Το 2004 ίδρυσε τη δική του επιχείρηση στον τομέα των κατασκευών και επισκευών στο χώρο του yachting, η οποία δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδος.

Το 2010 ίδρυσε εταιρεία τουρισμού με έδρα τον Πειραιά, ενώ συνεργάζεται με γραφεία του χώρου στη Μεσόγειο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» εμπλουτίζεται ολοένα και με περισσότερους νέους υποψήφιους, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς πιστεύω πως στις δημοτικές εκλογές, πέρα από το έργο που έχει υλοποιηθεί και γόνιμες προτάσεις για το μέλλον της πόλης, οφείλουμε να συμπεριλάβουμε άφθαρτα και αξιόλογα πρόσωπα που έχουν τα εφόδια να  προσφέρουν στην πόλη μας. Ένα από αυτά είναι και ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης. Πρόκειται για έναν νέο και αυτοδημιούργητο Πειραιώτη επιχειρηματία, με επιτυχημένη πορεία στους κλάδους  της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και στο Yachting στον τομέα κατασκευών και επισκευών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Δήμος Πειραιά έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν πετύχει στη ζωή τους και το μόνο που θέλουν είναι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην πόλη τους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας για έναν καλύτερο Πειραιά».

O κ. Κωνσταντίνος Σκιαθίτης, σε δήλωσή του τόνισε την πλήρη υποστήριξη και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνοντας: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην υλοποίηση της πολιτικής ατζέντας του έμπειρου και οξυδερκή Δημάρχου μας και να δώσω νέες ιδέες και προτάσεις για το καλύτερο μέλλον της πόλης μας. Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στα κοινά, για να μπορέσω με κάθε δύναμη και εμπειρία που διαθέτω, να συνεισφέρω για το καλό του τόπου μας», τόνισε ο κ. Σκιαθίτης, προσθέτοντας: «Η πόλη μου είναι το σπίτι μου και θα ήθελα να είμαι κομμάτι και ενεργό μέλος του αγώνα που ξεκίνησε ο Γιάννης Μώραλης, σε μία κρίσιμη καμπή των καιρών. Αυτή τη χρονιά είναι χαρά μου να βλέπω τον συνδυασμό να διευρύνεται εκ νέου, δίνοντας χώρο και ευκαιρία σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, με έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια και κοινό ομαδικό στόχο. Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε ένα μοναδικό, μακρόπνοο στρατηγικά πρόγραμμα, αυτό με το οποίο ο κύριος Μώραλης στοχεύει να καλύψει κάθε πτυχή εξέλιξης του Δήμου μας»!

 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η κα Γερασιμούλα Αλεξάνδρα Τουμαζάτου.

Η κα Τουμαζάτου γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στον Πειραιά. Είναι επιχειρηματίας, διατηρώντας περίπτερα και κατάστημα cafe στην περιοχή της Πηγάδας.

Είναι αντιπρόεδρος στο Σωματείο Περιπτερούχων «ΕΛΠΙΣ Πειραιά», μέλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, κοσμήτορας στην Ομοσπονδία Περιπτερούχων Ελλάδος, αντιπρόεδρος Β’ στο Σωματείο Εστίασης Πειραιά και μέλος στην Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του σημείωσε: «Μια ακόμα δραστήρια Πειραιώτισσα εντάσσεται στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και συμπορεύεται στην προσπάθειά μας για έναν καλύτερο Πειραιά. Καλωσορίζω λοιπόν την Γερασιμούλα Αλεξάνδρα Τουμαζάτου στον συνδυασμό μας, η οποία είναι επιχειρηματίας του Πειραιά και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας. Η κα  Τουμαζάτου είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και συμμετέχει στους θεσμικούς φορείς του κλάδου της, όπως είναι το Σωματείο Περιπτερούχων «ΕΛΠΙΣ Πειραιά», η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Ελλάδος, το Σωματείο Εστίασης Πειραιά και η Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών Πειραιά. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται στους δημοτικούς συνδυασμούς άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα και διαθέτουν  προτάσεις για την ανάπτυξη του Πειραιά».

Η κα Γερασιμούλα Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, σε δήλωσή της αναφορικά με την υποψηφιότητά της, τόνισε:  «Γνωρίζοντας τα προβλήματα της πόλης μας και έχοντας τη διάθεση να ασχοληθώ και να βοηθήσω ώστε να δοθεί λύση σε αυτά,  είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως και νιώθω μεγάλη τιμή να συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια που έχει καταβάλλει, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στο όραμα του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής»  για μια πόλη πρότυπο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιάννη Μώραλη που με εμπιστεύτηκε και μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

 

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ.  Κωνσταντίνος Κανελλίδης.

Ο κ. Κανελλίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά του στον Πειραιά. Εργάζεται ως εκπρόσωπος πωλήσεων σε μια φαρμακευτική εταιρεία.

Διατελεί μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κανελλίδη στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Πρόκειται για  ένα γνώριμο πρόσωπο, καθώς διατελεί μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, ενώ είχε συμμετάσχει με τον συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές του 2014.  Ο Κωνσταντίνος είναι ένας δραστήριος νέος άνθρωπος, ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, που συστρατεύεται γι΄ ακόμα μια φορά μαζί μας, προκειμένου να προσφέρει στον Πειραιά και ειδικότερα στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, η οποία περιλαμβάνει γειτονιές του Πειραιά στις οποίες επιθυμούμε να δώσουμε περισσότερη έμφαση. Στόχος μας είναι να στελεχωθούν οι Δημοτικές Κοινότητες από Πειραιώτες που θέλουν να συμβάλουν στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Για εμάς οι Δημοτικές Κοινότητες έχουν βαρύνουσα σημασία, καθώς  είναι πιο κοντά στον πολίτη και στα αιτήματά του. Είμαι βέβαιος ότι ο Κωνσταντίνος Κανελλίδης έχει πολλά να προσφέρει στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα».

Ο κ. Κωνσταντίνος Κανελλίδης, σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που για δεύτερη φορά με επιλέγει ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Μώραλης να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» και να μου δώσει τη στήριξή του για να είμαι υποψήφιος στη Ε’ Δημοτική Κοινότητα. Η Ε’ Δημοτική Κοινότητα για εμένα είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, είναι η γειτονιά που επέλεξα να ζήσω και να μεγαλώσω το γιο μου. Αισθάνομαι ηθική υποχρέωση να καταβάλω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ώστε να συμβάλω στη βελτίωση της καθημερινότητας μας. Μέσα από αυτή μου την ενασχόληση με τα κοινά και ειδικότερα με τη γειτονιά μας, θέλω να συμβάλω στο να γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες, να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας στη πόλη, στη γειτονιά που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα».

 

Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η κα Αθηνά Σταμελάκη.

 

Η κα Σταμελάκη ζει στο Χατζηκυριάκειο. Είναι δικηγόρος Πειραιά, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ιδιωτικό, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο και στο Φορολογικό Δίκαιο.

Είναι εκλεγμένη Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και εκλεγμένη Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Πειραιά.

Υπήρξε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, ενώ διετέλεσε από το 2007 έως το 2010 μέλος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη Πειραιά.

Έχει ενεργό δράση στην Ένωση Καταναλωτών Ποιότητας Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ) και στην Παγκόσμια Οργάνωση Προστασίας του Περιβάλλοντος (WWF).

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας  την Αθηνά Σταμελάκη, η οποία θα είναι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Πρόκειται για μια αξιόλογη νέα γυναίκα, μάχιμη δικηγόρο Πειραιά, με πολυετή ενασχόληση στα δρώμενα του Νομικού κλάδου, ενώ έχει συμμετάσχει ξανά στις δημοτικές εκλογές. Χαίρομαι που η Αθηνά Σταμελάκη θα είναι υποψήφια με τον «Πειραιά Νικητή», γιατί πιστεύω ότι με τις ιδέες και τις προτάσεις της, μπορεί να συμβάλει στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα. Έχω ξαναπεί πως για εμένα προσωπικά αλλά και για τον συνδυασμό μας, οι Δημοτικές Κοινότητες επιτελούν σημαντικό ρόλο, καθώς είναι πιο κοντά στους δημότες και επιλύουν πιο άμεσα θέματα που αφορούν στις γειτονιές της πόλης μας. Ειδικά τώρα, που με το Νόμο του Κλεισθένη, οι Κοινότητες θα επιφορτιστούν με μεγαλύτερες αρμοδιότητες, είναι εξαιρετικά σημαντικό να συμμετέχουν Πειραιώτες με διάθεση προσφοράς».

 

Η κα Αθηνά Σταμελάκη, σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Ο Πειραιάς μέρα με την μέρα κερδίζει το στοίχημα για το αύριο. Στην προσπάθεια αυτή, είναι  τιμή μου, που ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης με εμπιστεύεται ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλο για την Α΄ Δημοτική Κοινότητα. Ως μάχιμη δικηγόρος, με συνεχή παρουσία στα δρώμενα του Δήμου μας, μέσα από την εμπειρία μου με τα καθημερινά προβλήματα αλλά και τις ανάγκες της πόλης μας, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες που έχουμε. Ζητώ από τους Πειραιώτες  να στηρίξουν την προσπάθεια μου με την υπόσχεση η δική μου φωνή  θα είναι η δική τους Δυνατή Φωνή μέσα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Μαζί με τον Γιάννη Μώραλη κάνουμε τον Πειραιά μία πόλη που αξίζει να ζεις».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.