Μια όμορφη σχετικά προσφατη με άλλες φωτογραφίες ανέβηκε στο γκρουπ “Τα παιδιά του Πειραιά (Χατζηκυριάκειο-Καλλίπολη)” στην οποία μπορούμε να δούμε τη κατασκευή του σουπερμάρκετ “ΜΑρινόπουλος” τη δεκαετία του 80 ,κτίσμα το οποίο αντικαθιστούσε το ιστορικό κινηματογράφο Σπλέντιτ.
Επίσης ο Σκλαβενίτης του Πασαλιμανίου…ως Μαρινόπουλος
Η φωτο αυτή ανήκει στον εξαίρετο φίλο της ομάδας ”ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ((Χατζηκυριάκειο-Καλλίπολη – Πειραϊκή ) Νίκο Ρόκκο, είχε αναρτηθεί στην ομάδα μας την 1η Απριλίου 2017 με την περιγραφή του:
Nikos Roccos
1 Απρ 2017
Τα διδυμάκια του πρώτου πλάνου,με τα διεγερμένα τους, όλο εγρήγορση αντανακλαστικά, μας οδηγούν με τη κατεύθυνση του βλέμματος τους στο κτίσιμο του τότε “Μαρινόπουλου” στο Πασαλιμάνι. Αν δε κάνω λάθος, στη θέση του πριν υπήρχε ένα σινεμά, του οποίου όμως δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα.