Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ “Πάρε το μετρό για Πειραιά” – Η νέα καμπάνια προβολής της πόλης...

“Πάρε το μετρό για Πειραιά” – Η νέα καμπάνια προβολής της πόλης του Πειραιά για την έλευση του μετρό

670
0

Με μια νέα καμπάνια προώθησης και προβολής της πόλης του Πειραιά με τίτλο «Πάρε το μετρό για Πειραιά», ο Δήμος Πειραιά και το Destination Piraeus καλωσορίζουν την έλευση του Μετρό στο μεγάλο λιμάνι.

Από τα μέσα Οκτωβρίου, λίγο μετά την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας των νέων σταθμών «Δημοτικό θέατρο», «Πειραιάς» και «Μανιάτικα»  και για δύο μήνες, σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, στις αποβάθρες και τους συρμούς της γραμμής 3 του Μετρό, θα προβάλλονται με στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης του Πειραιά, τοπόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, με στόχο να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες στην πόλη μας.

Η καμπάνια «Πάρε το μετρό για Πειραιά» θα προβληθεί παράλληλα σε έντυπα μέσα, ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Την ίδια ώρα και σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, πρώτο Σάββατο της λειτουργίας του Μετρό, και από 10:30 έως 14:30 θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές πλατείες της πόλης διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και στόχο την τόνωση της εμπορικής κίνησης.

Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν παιδικά εργαστήρια και δραστηριότητες για παιδιά στην πλατεία Κοραή, κεράσματα και παιδικά παιχνίδια, ζωντανή μουσική στους εμπορικούς δρόμους, ανιματέρ και διασκεδαστές στην κεντρική έξοδο του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, θα πλαισιώσει με αγαπημένες μελωδίες τις δράσεις στο Εμπορικό Κέντρο.

Η καμπάνια «Πάρε το μετρό για Πειραιά» είναι εσωτερική παραγωγή της Διεύθυνσης Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.