Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο ετήσιος αγώνας δρόμου 14.000μ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά, με την ονομασία 33ος ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
Ο αγώνας θα εχει εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί και θα τερματιστεί στις 11.30πμ.
Θα διέλθει την Μαρίνα Ζέας, Ακτή Θεμιστοκλέους, Γ.θεοτόκη, Μ.Χατζηκυριακού, Δαμαλά, Ιππόλιτου και επιστροφή από την ίδια διαδρομή. Την ώρα του αγώνα θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων στους συγκεκριμένους δρόμους.
Επίσης θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων
την Κυριακή 13/10 από 09.00 έως 11,30. στη Λεωφορειακή Γραμμή 904 και τη γραμμή τρόλεϊ 20




![Παπαστράτειο: Έτσι προχωράνε οι εργασίες στο ανακατασκευαζόμενο ιστορικό κλειστό μπασκετ[video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/papast-238x178.jpg)


![Εργασίες σε τρία σημεία για το μεγάλο project Piraeus Gate στον Πειραιά [video] Κατεδάφιση στο πρωην εργοστάσιο της ΑΖΕΛ για να γίνει το Urban Oasis Piraeus του Piraeus Gate](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/azel-katedafisi-100x75.jpg)
![Νέο Φάληρο: Προχωρούν οι εργασίες για τον «KYKLOS», τον νέο χώρο πολιτισμού στον Πειραιά [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/πολυχωρος-κυκλος-11326-100x75.jpg)