Αρχική ΟΛΠ Ο ΟΛΠ, η καλύτερη εταιρία του δημοσίου για 5η συνεχή χρονιά!

Ο ΟΛΠ, η καλύτερη εταιρία του δημοσίου για 5η συνεχή χρονιά!

1379
0

Ο ΟΛΠ Α.Ε. ψηφίστηκε ως η καλύτερη εταιρία του δημόσιου τομέα για πέμπτη συνεχή χρονιά αφού απέσπασε τιμητική διάκριση από τα επιχειρηματικά βραβεία «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2014».

     Τα επιχειρηματικά βραβεία για εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών απονεμήθηκαν από τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια κ. Σωκράτη Λαζαρίδη,τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Κ. Μποτόπουλο, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Νίκο Χριστοδουλάκη, τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ) κ. Κ. Βολίκα, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) κ. Κ. Κυρίτση και τον Πρόεδρο της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών κ. Π. Δράκο. Όπως επισήμανε ο κ. Κων/νος Ουζούνης του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», τα βραβεία απονέμονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία άνω των 1300 συνδρομητών, τα δώδεκα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ των βραβευθέντων στις υπόλοιπες κατηγορίες  ήταν και οι εταιρίες ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ,ΟΠΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, Motoroil, ΤΙΤΑΝ,κλπ.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης δήλωσε για τιμητική αυτή βράβευση: «ο ΟΛΠ Α.Ε, ο οποίος από το 2010 έχει μια συνεχή κερδοφορία, ακολουθεί μια μεταρρυθμιστική και εκσυγχρονιστική πορεία σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του. Με τις κοινωνικές του αποφάσεις συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων του με τις πόλεις και τους πολίτες μέσω της ενίσχυσης κυρίως δράσεων πολιτισμού. Ο ΟΛΠ Α.Ε σε συνεργασία με διεθνείς φορείς και λιμάνια ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του και βελτιώνει τη διεθνή του θέση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.