Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΠΑΝ: Δωρεάν πρόγραμμα φυσικοθεραπειών στους αθλούμενους γυμναστηρίων και κολυμβητηρίου

ΟΠΑΝ: Δωρεάν πρόγραμμα φυσικοθεραπειών στους αθλούμενους γυμναστηρίων και κολυμβητηρίου

1878
0

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν φυσιοθεραπευτικών συμβουλών και πράξεων για τα  εγγεγραμμένα μέλη που συμμετέχουν σε αθλητικά προγράμματα στα δημοτικά γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος».

 

Οι αθλούμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν των παροχών του προγράμματος θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού στον χώρο που τους εξυπηρετεί, στις διαθέσιμες ημέρες και ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας μέλους ή της τελευταίας απόδειξης πληρωμής.

 

Αναλυτικά οι χώροι και το πρόγραμμα των συνεδριών:

 

ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Δημοτικό Κολυμβητήριο

«Ανδρέας Γαρύφαλλος»

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 210 4137708

 

Κλειστό Γυμναστήριο

«Παν. Σαλπέας»

Δευτέρα-Πέμπτη 14:00-20:00 210 4137708

 

Δημοτικό Γυμναστήριο Καλλέργη από 12.05.2017

και κάθε 2η Παρασκευή

16:00-20:00 με την αρμόδια γυμνάστρια
Δημοτικό Γυμναστήριο

«Αχάια Κλάους»

από 19.05.2017

και κάθε 2η Παρασκευή

16:00-20:00 με την αρμόδια γυμνάστρια

 

 

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:

«Στο δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» και στα δημοτικά γυμναστήρια του Ο.Π.Α.Ν. αθλούνται καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους αθλούμενους αφενός σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις και αφετέρου υπηρεσίες που συμπληρώνουν και βελτιώνουν τα παρεχόμενα αθλητικά προγράμματα. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε ένα νέο δωρεάν πρόγραμμα για φυσιοθεραπείες, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη και συμμετέχουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου. Θεωρώ ότι είναι απολύτως χρήσιμο και αναγκαίο για έναν αθλούμενο να έχει αυτή τη δυνατότητα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερες παροχές και υπηρεσίες προς τους δημότες μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.