Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στην Α Πειραιά είναι ίσως από τους μόνους κατά την άποψή μας διασωθέντες του ναυαγίου του άλλοτε κραταιού κεντροαριστερού κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου.
Διοργανώνει στις 22/1 στον Πειραϊκό σύνδεσμο την κεντρική του προεκλογική του ομιλία για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η ανταπόκριση του κόσμου γιατί ναι μεν το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την παλιά δύναμη του αλλά υπάρχουν στελέχη του που αν και ανενεργά εδώ και καιρό, η παρουσία τους και μόνο ίσως συσπειρώσει κάποιους από τους φίλους του κόμματος.
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει την έδρα που έχασε τον Ιούνιο του 2012 . Στις εκλογές του Μαΐου του 2012 είχε κερδίσει μια βουλευτική έδρα, που ούτως ή άλλως ήταν αποτυχία για το άλλοτε δυνατό ΠΑΣΟΚ στον πάντα δεξιοκρατούμενο βουλευτικά Πειραιά (για την Α’ Πειραιά πάντα).