Ο Ολυμπιακός συντέτριψε με 43 πόντους διαφορά και παραπάνω απο double Score τον ΠΑΟΚ, τον οποίο και παρέσυρε στο βοηθητικό του ΣΕΦ με σκορ 83-40 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας συνέχισαν το σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, με τη νικη αυτή ναι ειναι η 116η συνεχόμενη ντου Θρύλου σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και 99η σερί στο πρωτάθλημακαι Πρώτη σκόρερ του Θρύλου η Τζάκι Γέμελος με 19 πόντους ενώ ακολούθησε η Μπασάρα Γκρέιβς με 15 πόντους. .
Οι ερυθρόλευκες πλεον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση του Eurocup με την Valencia την Πέμπτη στην Ισπανία.
ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Καρλάφτη 4, Λύμουρα 9(2), Κωτούλα 5(1), Σύρρα 2, Μπουτσούκη, Ταρπάγκου 2, Κουμαντσιώτου, Καράκουλα, Τζέλου, Μούλινγκαν 12, Βαϊολετάμα 6, Κιλαζίδου