Πλήρωσε κάθε είδους σπασμενο ο Πλατανιάς…Περυσινά , φετινά και μελλοντικά αφου ο Ολυμπιακός ειχε πολλά μαζεμένα και τα έβγαλε στο γρασίδι οπου και τον συνέτριψε με 5-1 παίζοντας πολύ ομορφο ποδοσφαιρο.
To σκορ ανοιξε σχεδον με τη Σέντρα αφου μολις στο 2ο λεπτο ο Πάρντο έβαλε το πρωτο απο τα 2 τερματα του. Το 2-0 εγινε λιγο πριν συμπληρωθουν τα 20 λεπτα του παιχνιδιου με το Σισε ενω λιγα λεπτα μετα ο Μποτία εκανε το 3-0.
Ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα και έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα του 2ου ημιχρόνο ωστε να γίνει το 4-0 με πέναλτι του Καριμ Ανσαριφάρντ. Υστερα το μονο που καταφερε ο Πλατανιας ηταν να μειωσει στο 88ο λεπτο αλλαη χαρά δε κρατησε για πολυ αφου ο Πάρντο εβαλε το 2ο δικο του και πέμπτο συνολικα γκολ του ΟΣΦΠ.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Μποτία (46′ Νικολάου), Ρομαό (66′ Μάρτινς), Ταχτσίδης, Οτζίτζα Οφόε (71′ Φορτούνης), Μάριν, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Παπέ Σισέ, Φιγκέιρας, Πάρντο.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Στάθης, Βάντερσον (70′ Παπανικολάου), Πλιάτσικας (λ.τρ. 23′ Ντικαμονά, λ.τρ. 76′ Πριντέτα), Πατράλης, Ενσικουλού, Στάμου, Μπούτνικ.