Αρχική ΟΛΠ ΟΛΠ : Αυτό είναι το νέο οργανόγραμμα του Οργανισμού

ΟΛΠ : Αυτό είναι το νέο οργανόγραμμα του Οργανισμού

2018
0

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς  αναρτήθηκε το οργανόγραμμα της νέας διοίκησης του οργανισμού. Πλέον ο  ΟΛΠ θα έχει  τέσσερις αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους, τρεις Κινέζους και έναν Έλληνα, που θα διοικούν τις τέσσερις διευθύνσεις που δημιουργούνται και θα αποτελούνται πλέον από 22 τμήματα.

Επικεφαλής της νέας διοίκησης αλλά και το γενικό πρόσταγμα θα έχει ο διευθύνων σύμβουλος Capt. Fu Chengqiu.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Διεύθυνση Διοικητικής Λειτουργίας, αναλαμβάνει ο αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου Άγγελος Καρακώστας,όντας ο μόνος Ελληνας αναπληρωτής, και σε αυτήν υπάρχουν τα εξής τμήματα: Ανθρώπινων Πόρων, Διοικητικού Ελέγχου και Γραμματειακής Λειτουργίας, Νομικό τμήμα, Ασφάλειας λιμένος και Προστασίας Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ και Ελεύθερης Ζώνης και λοιπών τελωνειακών καθεστώτων.

Ο αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου Deng Xiaoli αναλαμβάνει τη διεύθυνση επιχειρησιακής λειτουργίας που αποτελείται από τα εξής τμήματα: Εμπορευματικών Σταθμών, Κρουαζιέρας και Ακτοπλοΐας, Ποιοτικού Ελέγχου και Επιθεώρησης,Εργατικής Λειτουργίας,Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Ο αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου JI Fengming, αναλαμβάνει τη διεύθυνση οικονομικής λειτουργίας που έχει τα εξής τμήματα: Οικονομικό, Εσόδων, Ελέγχου, Δικτύων και Μηχανοργάνωσης, Οικονομικής Χρηματιστηριακής Συμμόρφωσης.

Τη Διεύθυνση Τεχνικής Λειτουργίας αναλαμβάνει ο αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου LI Jianchun και αποτελείται από τα εξής τμήματα: Συντήρησης εξοπλισμού λιμένα,νέων κατασκευών,ολοκληρωμένης συντήρησης λιμένα,προμηθειών και ασφαλίσεων,ναυπηγείων.

Στην παλαιότερη διοίκηση του ΟΛΠ υπήρχε ένας διευθύνων σύμβουλος και ένας γενικός διευθυντής και 17 διευθύνσεις με 54 τμήματα. Στελέχη της λιμενικής αγοράς τονίζουν ότι το νέο σχήμα του ΟΛΠ γίνεται πλέον πιο ευέλικτο και στιβαρό προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς.

Εξάλλου το δυναμικό του προσωπικού από 01/10/2016, ανέρχεται σε 1094 άτομα, εκ των οποίων 118 είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης,46 Τεχνολογικής, 573 Δευτεροβάθμιας,36 υποχρεωτικής,309 λιμενεργατικό προσωπικό και 12 άτομα προσωπικό με έμμισθη εντολή.

Προηγούμενο άρθροΊδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδου : Έκθεση 21 αρχαίων αντικειμένων από τις πρόσφατες έρευνες στο Ναυάγιο των Αντικυθήρων
Επόμενο άρθροΕνημερωτική ημερίδα για το Open Mall Piraeus στις 7/11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.