Αρχική ΝΕΑ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση στο γήπεδο του Ιωνικού

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση στο γήπεδο του Ιωνικού

1715
0

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση στο γήπεδο της Νεάπολης του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη με εργασίες που αφορούσαν όλους τους χώρους του γηπέδου και ιδιαίτερα του αγωνιστι-κού χώρου προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για αγώνες Α ́ Εθνικής Κατηγορίας.

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Το να πραγματοποιεί κάποιος έργα κόστους 700.000 € από δικούς του πόρους δεν εί-ναι εύκολη υπόθεση, όμως είναι αναγκαίο να γίνουν. Κάθε έργο για μας έχει τη δική τουσειρά, όλα γίνονται έτσι όπως πρέπει, ακόμα και τα πιο μεγάλα ή πιο δύσκολα, γιατίαποτελούν έργα που θα παραμείνουν στην πόλη μας και θα ανήκουν σε όλους. Η πόλη μας δρομολογεί καιρό τώρα σειρά έργων σε όλους τους τομείς της δράσης της.»

Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν αφορούσαν την τοποθέτηση καθισμάτων στους καινούριους πάγκους των ομάδων και στις θέσεις των επίσημων, καθώς και την τοποθέτησηχλοοτάπητα σε έκταση 7.500 τ.μ. ύστερα από μελέτη των υπηρεσιών του Δήμου. Για τον αγωνιστικό χώρο επιλέχθηκε ένας υβριδικός χλοοτάπητας, τελευταίας γενιάς, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή, καθώς τον χρησιμοποιούν κορυφαίοι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

 

Ο νέος υβριδικός τεχνητός χλοοτάπητας διαθέτει αυξημένη ανθεκτικότητα του χόρτου, έχει λιγότερη ανάγκη για συντήρηση, έχει δυνατότητα γρήγορηςκαι εύκολης επαναφοράς μετά την καταπόνησή του, και προσφέρεται για περισσότερεςώρες χρήσης μέσα στον χρόνο. Επίσης, πριν την τοποθέτηση του χλοοτάπητα είχαν γί-νει εργασίες αμμοδιανομής και πλήρωσης με άμμο του χλοοτάπητα μέχρι ύψους 40χιλιο-στών και σπορά, ενώ τοποθετήθηκε γεωσυνθετικό αποστραγγιστικό πλέγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.