Συνελήφθη όπως μας ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ. τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 13-11-2015 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 51χρονος υπήκοος Πακιστάν, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 13-11-2015, κατελήφθη πλησίον σχολείου και οδού που διέρχονται μαθητές, να προβαίνει δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις και συνελήφθη.Από την έρευνα του Τ.Α. Νίκαιας διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις, ευρισκόμενος σε σημεία και χώρους που έπαιζαν ανήλικα παιδιά.
Είναι το 3ο κρούσμα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά που αφορά την προσβολη της γενετήσιας αξιοπρέπειας με τα αλλα 2 να αφορούν μάλιστα και αποπλάνηση
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.