Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά για ένα μήνα ελέω τράμ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά για ένα μήνα ελέω τράμ

3110
0

Νεες ,αλλα σημαντικές αλλαγές σε κάποιους δρομους του Πειραιά αφου οπως διαβάζουμε στο oenet.gr πως η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφάσισε για το χρονικο διάστημα 10.2.16 με 9.3.16 (δηλαδή απο εχθές) να λάβουν χώρα στον Πειραιά οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών επέκτασης του τροχιόδρομου (ΤΡΑΜ) στον Πειραιά, ως ακολούθως:

 

– Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα από την οδό Λουκά Ράλλη έως τη Λ. Γρ. Λαμπράκη, συνολικού μήκους εβδομήντα (70,00) μέτρων και πλάτους ενός μέτρου και πενήντα εκατοστών (1,5 μ.).

– Μονοδρόμηση της οδού Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Βούλγαρη έως και τη Λ. Γρ. Λαμπράκη, με διατήρηση του ρεύματος κυκλοφορίας, ελάχιστου πλάτους τεσσάρων (4,00) μέτρων, στην κατεύθυνση από την οδό Βούλγαρη προς τη Λ. Γρ. Λαμπράκη .

– Διακοπή του ρεύματος κυκλοφορίας από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ελ. Βενιζέλου.

– Απαγόρευση της δεξιάς στροφής από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ελ. Βενιζέλου.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ελ. Βενιζέλου, θα διεξάγεται δια μέσω των οδών : Γρ. Λαμπράκη, δεξιά Πύλης, δεξιά Βούλγαρη, εν συνεχεία αριστερά ή δεξιά στην Ελ. Βενιζέλου.

ΙΙ. Τον καθορισμό ανώτατου ορίου ταχύτητας σε τριάντα (30) χλμ./ώρα και απαγόρευση της προσπέρασης, για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Βούλγαρη έως και τη Λ. Γρ. Λαμπράκη.

ΙΙΙ. Σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας, οι ανωτέρω εργασίες θα διακόπτονται κατ’ εντολή του Αξιωματικού Επόπτη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ή του Διοικητή του κατά τόπον αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας.

IV. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται καθ’ όλη την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και συντηρεί την οδική σήμανση για εκτελούμενα έργα, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.

V. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α-50).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω συνδεσμο:

https://www.oenet.gr/online/dnee/metafores-taxi-vafeia-sinergeia-autokiniton/item/39173-kikloforiakes-rithmiseis-ston-peiraia-logw-tou-tram

Προηγούμενο άρθροΠου βγαίνουν οι Πειραιώτες? | Εμείς ρωτήσαμε,εσείς απαντήσατε – Απαντήσεις ερωτηματολογίου μέρος 2ο
Επόμενο άρθροΠειραιώτης ένας εκ των 3 νεκρών αξιωματικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.