Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας

Νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας

823
0

Νέες ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησε σήμερα ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας,  με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου  της πόλης.

Στις εργασίες ασφαλτοστρώσεων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Οδοποιίας-Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη και από τον Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες.

Ασφαλτοστρώσεις στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Λουκά Ράλλη, Βούλγαρη, Δεληγιώργη, Ζέας, Αρκαδίου, Θεάτρου, Νεωρείων, Μουσών, Μινύων, Λόντου, Σκευοθήκης, Θρασυβούλου, Σηραγγείου και Καρατζά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Πειραιά έχει υλοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα ασφαλτοστρώσεων την τελευταία πενταετία, βάσει του οποίου έχουν ολοκληρωθεί  ασφαλτοστρώσεις σε 120 δρόμους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως επισκέφθηκε τους δρόμους όπου ξεκίνησαν νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων, οι οποίοι έχρηζαν παρέμβασης, προκειμένου να γίνουν πιο λειτουργικοί και ασφαλείς.  «Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να  αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο στην πόλη», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, επισημαίνοντας πως τα τελευταία 5 χρόνια έχουν υλοποιηθεί εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις  σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά. «Όπως έχω ξαναπεί τα έργα σε κάθε Δημοτική Κοινότητα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς, καθώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υλοποιούνται εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, καθώς το κέντρο της πόλης μας έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια κυρίως από τα έργα του τραμ. Πιστεύω πως με την έλευση του μετρό και του τραμ και με την αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά, η Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα αποκτήσει μια νέα προοπτική και δυναμική. Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να βελτιώνουμε  την καθημερινότητα των δημοτών μας, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους στις γειτονιές  της πόλης μας», τόνισε ο κ. Μώραλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.